kultura i zabava

Najbolji na Bundevijadi i Zlatnom ulištu 2010…


Ganiju Ramadaniju za izgled okoliša kuće dodjeljena je posebna nagrada komisije

VRBOVSKO – U izboru za najštand prvo mjesto pripalo je OPG-u Kate Dekor iz Vrbovskog, drugi su bili KUD Frankopan iz Bosiljeva a treći Stari Vrboščani.

U natjecanju za najslasticu od buće iza pobjedničke Krijesnice iz Lukovdola za toru od buće, bila je Udruga Korak po korak za tiramibu a treći KUD Fronkopan iz Bosiljeva za slatku bućnicu. U pripremi slanih jela prvo mjesto su osvojili vrtićanci Dječjeg vrtića Bambi, drugo KUD Frankopan iz Bosiljeva za bućnice a treće su bile Udruga žena Moravice koje su nagradu osvojile za namaz od bundeva. U izboru najbundeva najveća je bila bundeva Ganija Ramadanija teška 62 kilograma, najinteresantnija Udruge Korak po korak a najmanja Ugostiteljske trgovačke škole Karlovac.

Zlatno ulište 2010. osvojili su: Vladimir Čop, Nada Gostović, Robert Simčić, Dubravka Orlić, Blaženko Brnčić. Srebrni su bili Nikša Milinović, Nada Gostović, Ivan Čemeljić, Vilko Čargonja, Branko Vidmar, Juraj Rački, Jasenka Vucić, Silvio Bertone, Radenka i Zoran Tomšić, Jasenka Vucić, Josip Škulić, Ivan Kovač, Josip Škulić, Jasenka Vucić, Aldo Smaila, Juraj Rački, Blaženko Brnčić. Brončani su: Vilko Čargonja, Čedomir Munjas, Aldo Smaila, Branko Vidmar i Čedomir Munjas.

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi Tatar

%d blogeri kao ovaj: