VAŽNA OBAVIJEST: Sastanak u Domu kulture za sve koji žele raditi u tekstilnom pogonu


 

tekstilna industrija

VRBOVSKO – U četvrtak 25. svibnja 2017. godine u 17,00 sati u Domu kulture Vrbovsko (Kino dom) gosp. Marko Matijević, direktor tvrtke Gama trgovina j.d.o.o. održat će sastanak sa zainteresiranim djelatnicama, a vezan za početak otvaranja tekstilnog pogona i tekstilne proizvodnje u Lukovdolu. Pozivamo sve zainteresirane koje imaju iskustva u tekstilnoj industriji da se odazovu sastanku kako bi se upoznale sa početkom proizvodnje i radom u Lukovdolu.

 

SPONZORIRANI ČLANAKKategorije:sponzorirani članak

12 replies

 1. polako al sigurno Vrbovsko postaje centar tekstilne industrije.To je već druga tvornica a u planu je treča,na Jablanu na Bijeloj Kosi i to najmodernija,ekološka.Bit će to doslovno greenfield investicija,prva u svjetu jer neće biti krova nego će se krojiti i šivati na livadi.

 2. Za sve naivce…
  Tvornicu otvara tvrtka u stečaju. Vlasniku je ovo već treća tvrtka koju je dogurao do stečaja. Zar je tako teško bilo pogledati javne podatke na stranici Ministarstva pravosuđa, prije nego ste dovukli ove lopove?
  Žene će šivat i nikad neće dobiti plaću…….

  https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:0::NO:28:P28_SBT_MBS:040308638
  Osnivači/članovi društva
  Ramiza Mujić, OIB: 73594756867 (Prikaži vezane subjekte)
  Rijeka, Šamburinski Put 4
  – jedini osnivač j.d.o.o.
  Osobe ovlaštene za zastupanje
  Marko Matijević, OIB: 64136350398 (Prikaži vezane subjekte)
  Rijeka, Budicinova 14
  – član uprave
  – zastupa društvo samostalno i neograničeno, temeljem odluke od 24. lipnja 2013. godine
  Pravni odnosi
  Osnivački akt:
  Izjava o osnivanju jednostavnog društva s ograničenom odgovornošću sastavljena je 24. lipnja 2013. godine.
  Ostale odluke:
  Trgovački sud u Rijeci, pod posl. br. 7 Stpn-51/15-8 od 17. veljače 2016. godine, riješio je:

  Odobrava se sklopljena predstečajna nagodba između dužnika GAMA TRGOVINA jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge Rijeka, Budicinova 14 (MBS 040308638 – OIB 88056855385) i njegovih vjerovnika.
  Zabilježbe
  Redni broj zabilježbe: 1
  – Rješenjem Financijske agencije, Regionalni centar Rijeka, Klasa: UP – I/110/07/15-01/8155, Ur.br.: 04-06-15-8155-36 od 01.09.2015. godine otvoren je postupak predstečajne nagodbe nad dužnikom GAMA TRGOVINA jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, sa sjedištem u Rijeka, Budicinova 14, MBS: 040308638, OIB: 88056855385.

  • Marko je propa jer nije zna Dražena.Sad će bit drugo.Sad će poslovat ko sve gradske firme s gubitkom.Jer to je u Vrbovskom skroz normalno.Najvažnija su radna mjesta.Zato se gubitak pokriva iz gradskog proračuna i vuk sit a ovce glasaju.Malo će poskupit voda malo smeće malo prirez i svi sretni.To se u ekonomiji več uči na fakultetu kao mufanomika.Zato Marko ne brini i dobro nam došao!

   • Skoro zaboravih.Marko ako trebaš upravni i nadzorni odbor i klupe i koševe lijepo pitaj.Nemoj brljat.Ima svega na skladištu i to jeftino.

 3. Idemo u pravom smjeru po starom !!!
  Marko M. je odabrao pravi smjer ravno medu svoje i sebi slične .
  Pitanje je samo u kom smjeru ide Bolicka sa cuckom jer od nedjelje dežura pred gradom da ju dragi voda primjeti , a i usta su joj puna hvale od kad je dobila socijalu za slomljenu nogu .

  • Ajde lijepo predstavi se imenom i prezimenom ako imaš imalo kulture a ne ovako pisati uvredljive komentare a ta bolićka je moja sestra, kakva je takva je ali sestra mi je a taj ” cucak” vrijedi više nego ti.

 4. E moj muflone, očito ti nije do spavanja nakon ovih izbora. A kako mi se čini biti ćeš sve budniji. Građani su ti rekli sve, osim onih koji glasaju za gemišt i pivu. Oni “misle” drugačije. Takva je i pobjeda u Lukovdolu zar ne?? 🙂 Ne znam jesi gledao crtić Tom & Jerry. Vidiš ti si sada Jerry i moraš se sakriti u mišju rupicu da te maca ne popapa!!!!

 5. A gdje je u toj priči poslušni sluga Duja ? , mozda mu se smiješi posao tekstilne radnice u ovoj velebnoj tvrtki u stečaju , pa mora mu se veliki Vodja odužiti za poslušnost i odanost .
  O moj Stipanovicu !!!

 6. nemam se potrebe nikome opravdavat,tko gubi ima pravo da se ljuti!

 7. a to šta si me spomenuo u komentaru,nije slućajno.Il sam ti “trn” u oku ili otkucaj srca.

 8. Mehmed paša, Duja nije prodao guzicu kao ti!!!! L.p.