MORAVICE – Zbog većeg broja puknuća cjevovoda koji se učestalo događaju na transportnom cjevovodu na području Brod Moravica, a uslijed radova na izmjeni cjevovoda Skrad – Brod Moravice, naseljima uz državnu cestu D3 na području mjesnog odbora Moravice obustavljena je isporuka vode od 26. lipnja 2019. g. Budući da nije poznato kada će vodoopskrba na tom području biti normalizirana, Vode Vrbovsko d.o.o. i Grad Vrbovsko u suradnji sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Vrbovsko osigurati će prijevoz vode vatrogasnim vozilom za naselja Tomići, Bunjevci, Radigojna, Vukelići, Jakšići, Dragovići, Nikšići, Vučinići i Dokmanovići.

Doprema vode organizirana je danas, u periodu od 11:00 do 13:00, ukoliko se do tada ne osigura redovna isporuke vode. Molimo korisnike da pripreme vlastitu ambalažu za preuzimanje vode te da vodu za piće koriste uz prethodno prokuhavanje.

Također, zbog učestalih obustava koje se očekuju i u daljnjem periodu, molimo sve korisnike na području mjesnog odbora Moravice da vodu koriste što racionalnije.

VODE VRBOVSKO

PLAĆENI OGLAS

Oglasi