GRADONAČELNIK VRBOVSKOG DRAŽEN MUFIĆ PREDSTAVIO KANDIDATURU I KANDIDATE SVOJE LISTE: Vrijeme je za hrabrost i odvažnost, za ljude koji će se srčano boriti za zeleno srce Hrvatske


VRBOVSKO – Aktualni gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić kandidira se za još jedan mandat čelnog čovjeka Grada Vrbovskog. Na predstojećim izborima Dražen Mufić ide u borbu po novi i to treći uzastopni mandat gradonačelnika Vrbovskog. Uz kandidaturu za gradonačelnika predstavio je i kandidaturu Nezavisne liste Dražena Mufića kandidata za Gradsko vijeće koju čine on kao nositelj Liste a slijede ga Borivoj Dokmanović, Jasna Božić, Dražen Domitrović, Ilija Vignjević, Eduard Krizmanić, Nikolina Osojnički, Nikolina Mamula, Nemanja Musulin, Šimun Dujmović, Nada Žalac, Stefani Jadro Štefančić i Nada Šragalj.

Na predstavljanju kandidature Mufić je posebno istaknuo:

a zatim se obratio biračima:

Poštovani sugrađani,

Izbori su prilika da svatko od nas preuzme odgovornost i da svoj glas, ne osobi, nego osobnom boljitku i razvoju našeg grada.

U proteklih deset godina upravo smo to zajednički radili. Mijenjali smo sliku Vrbovskog, promišljali projekte i vlastitim ih snagama realizirali.

Vrbovsko se polako pretvara u grad kakav zaslužujemo. Grad koji nam nudi priliku za život, za rad, za ostanak, grad koji dostiže komunalni standard dostojan 21. stoljeća. Grad koji skrbi o potrebama svih svojih mještana s gradskom upravom koja se ne boji suprotstaviti, koja se zauzima za jednakost i pravičan odnos u razvoju, koja je spremna beskompromisno se zalagati za te i takve ciljeve.

Okolnosti su nas poučile dok se sami za nešto ne zauzmemo, ne možemo se osloniti na druge. Dok nismo počeli sami rješavati svoje probleme, do tada je Vrbovsko stagniralo. U protekla dva mandata napravili smo puno. Obnovile su se naše javne zgrade, obnovljen je dječji vrtić, a uskoro ćemo dobiti i prve jaslice na ovim prostorima. Obnovljene su i obnavljaju se ceste, razvijamo poduzetničku zonu, rješavamo pitanja gospodarenja otpadom, uspješnije nego ostatak županije, razvijamo sustav vodoopskrbe, kanalizacije i javne rasvjete. Naše demografske mjere i socijalni program među najboljima su u državi. Njime smo obuhvatili sve skupine korisnika, od naknada za rođenje djeteta i dojenačke prehrane preko obrazovanja, različitih oblika pomoći i subvencija životnih troškova potrebitim građanima i onih pogođenih posljedicama pandemije. Posebnu pažnju posvetili smo našim mladima i njihovom kvalitetnom obrazovanju kroz sufinanciranje školskog prijevoza i udžbenika te program stipendija. Nismo zaboravili ni na lokalne poduzetnike pogođene pandemijom. Demografskim mjerama usmjerenima na pomoć pri kupnji i obnovi nekretnina nastojimo motivirati mlade obitelji na ostanak te poticati  nova doseljavanja. Ulaganjem u turističku infrastrukturu jačamo naš turistički potencijal koji nije dovoljno iskorišten.

Puno toga smo napravili, no pred nama je još puno posla, još više planova kao i započetih projekata za koje se nadam da ćemo ih zajedno realizirati. Gradska uprava sa mnom na čelu, uz vašu podršku dokazala je da ima viziju i još važnije da ima snagu i odlučnost mijenjati stvari nabolje i zauzimati se za pravedniji odnos prema nama Goranima i Gorskom kotaru.

Vjerujem u vas, vjerujem da ćete prepoznati i odabrati ono što je najbolje za Vrbovsko. Vrijeme je za hrabrost i odvažnost, za ljude koji će se srčano boriti za zeleno srce Hrvatske.

Vaš gradonačelnik, Dražen Mufić

NEZAVISNA LISTA DRAŽEN MUFIĆ – LISTA ZA GRADSKO VIJEĆE

 1. DRAŽEN MUFIĆ, dipl. ing.
 2. BORIVOJ DOKMANOVIĆ, dipl. ing.
 3. JASNA BOŽIĆ, dipl.oec.
 4. DRAŽEN DOMITROVIĆ, dipl. ing.
 5. ILIJA VIGNJEVIĆ
 6. EDUARD KRIZMANIĆ, oec.
 7. NIKOLINA OSOJNIČKI, bacc. ing. traff.
 8. NIKOLINA MAMULA, mag. ing. aedif.
 9. NEMANJA MUSULIN, mag. ing. mech.
 10. ŠIMUN DUJMOVIĆ, dipl. teolog
 11. NADA ŽALAC
 12. STEFANI JADRO ŠTEFANČIĆ, mag. iur.
 13. NADA ŠRAGALJ

MJESNI ODBOR VRBOVSKO

 1. JASNA BOŽIĆ, dipl.oec.
 2. ANTON BURIĆ, prof.
 3. NIKOLINA MAMULA, mag.ing.aedif.
 4. SILVAN RAVLIĆ, bacc.oec.
 5. VESNA KRATOFIL
 6. ŽELJKO DRAGOVIĆ
 7. DAVOR JANEŠ, dipl.oec.

MJESNI ODBOR MORAVICE

 1. BORIVOJ DOKMANOVIĆ, dipl. ing.
 2. IGOR IVANIŠEVIĆ, ing. prom.
 3. DENIS VUČKOVIĆ
 4. MIODRAG TRBOVIĆ
 5. SANJA PETROVIĆ, struc. spec. inf.
 6. RANKO VUKOVIĆ
 7. ĐURO JAKŠIĆ

MJESNI ODBOR SEVERIN NA KUPI

 1. DENIS BARKOVIĆ
 2. JANKO FILIPČIĆ
 3. ŽELJKO ŠTIGLIĆ
 4. GORAN GERIĆ
 5. IVICA TKALČEVIĆ

MJESNI ODBOR GOMIRJE

 1. NEMANJA MUSULIN, mag. ing. mech.
 2. SINIŠA MAMULA
 3. MILICA KOVAČEVIĆ, mag. oec.
 4. NIKOLA STIPANOVIĆ
 5. GORAN KOSANOVIĆ

MJESNI ODBOR LUKOVDOL

 1. EDUARD KRIZMANIĆ, oec.
 2. TEA VRBANAC
 3. JOSIP ROŽMAN
 4. ZDENKO MEDVED
 5. MATEJA MARŠAL TONČIĆ, mag. educ. philol. croat., mag. paed.

MJESNI ODBOR JADRČ – OSOJNIK

 1. DRAŽEN DOMITROVIĆ, dipl. ing.
 2. IVICA KRAJAČIĆ
 3. NADA ŽALAC
 4. MARIO KRAMARIĆ
 5. MIRO VRBANAC

MJESNI ODBOR PLEMENITAŠ

 1. IVAN SEVERINSKI
 2. NIKOLINA OSOJNIČKI, bacc. ing. traff.
 3. ANA MIHELIĆ
 4. ANKICA ŠUTEJ
 5. BRIGITA MEDVED

MJESNI ODBOR JABLAN

 1. BORIS GUDAC
 2. BOŠKO KUSTURIN
 3. IVICA BOŽIĆ
 4. DAMIR BARBARIĆ
 5. DANIJELA RAJIČ

MJESNI ODBOR LJUBOŠINA

 1. DRAGAN STIPANOVIĆ
 2. JOVAN TRBOVIĆ
 3. ĐORĐE TRBOVIĆ
 4. BOŠKO MRVOŠ
 5. DUŠKO VUJNOVIĆ

PLAĆENI OGLAS

TEKST, FOTO; MATERIJALI: Nezavisna lista Dražena MufićaKategorije:plaćeni oglas

Oznake:, , , ,

%d blogeri kao ovaj: