PETAR MAMULA KANDIDAT ZA ZAMJENIKA ŽUPANA: I dalje ću dostojanstveno, dostojno i stručno predstavljati srpsku zajednicu u Primorsko-goranskoj županiji


Petar Mamula (u sredini) Marina Medarić (lijevo) i Zlatko Komadina (desno)

ŽUPANIJA – Petar Mamula kandidat je za zamjenika župana PGŽ iz redova srpske nacionalne manjine. – Dosadašnji rad u protekla dva mandata na mjestu zamjenika župana Primorsko-goranske županije porepoznali su moji sunardonjaci te mi dali podršku i povjerenje za još jedan mandat.

Ciljevi koje sam postavio uglavnom dostignuti, no uvijek ima prostora za bolje

Vjerujem da je put kojim sam krenuo 2013.g. opravdao njihova očekivanja. Vjerujem da su ciljevi koje sam postavio uglavnom dostignuti, no uvijek ima prostora za bolje. Ono čemu stremim i dalje jest dostojanstveno, dostojno i stručno predstavljanje srpske zajednice u Primorsko-goranskoj županiji i uvjeren sam da ću 16. svibnja dobiti i dalje njihovo povjerenje, istaknuo je Mamula prilikom današnjeg podnošenja kanadidature i potpisa podrške Županijskom izbornom povjerenstvu.

Petar Mamula – čovjek koji je opravdao povjerenje

Petar Mamula prikupio je 727 potpisa podrške, a stranke koje su ga predložile, one su koje podržavaju i kandidaturu Zlatka Komadine za Primorsko-goranskog župana (SDP, PGS, IDS, HSU, HSS). – Pozivam građane srpske nacionalnosti u Primorsko-goranskoj županiji da svoje povjerenje daju Petru Mamuli, našem zamjeniku, čovjeku koji je opravdao i moje i njihovo povjerenje, kazao je Zlatko Komadina, koji je uz svoju zamjenicu Marinu Medarić došao podržati Mamulinu kandidaturu.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: SDP PGŽKategorije:politika

Oznake:, ,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: