DUŠAN STIPANOVIĆ KANDIDAT ZA ZAMJENIKA ŽUPANA: “Radit ću za vas” i funkciju župana vratiti srpskoj zajednici


ŽUPANIJA – Dušan Stipanović kandidat je za zamjenika župana PGŽ iz redova srpske nacionalne manjine. Na predstavljanju svoje kandidature javno se obratio biračima:

Poštovani pripadnici srpske zajednice,

Na izbore 16. svibnja 2021. godine izlazim kao kandidat grupe birača za zamjenika župana iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine. Moj slogan za izbore  je da ću funkciju  zamjenika župana vratiti  srpskoj zajednici. Stoga je moj program kojim želim steći vaše povjerenje jasan i vrlo konkretan – „Radit ću za vas“  i svu svoju energiju usmjeriti na četiri projekta koja su bitna za našu zajednicu:

  • Rad na projektu „Srpskog centra u Rijeci“
  • Sportska dvorana u Moravicama
  • Sportsko-rekreacijski centar „Ribnjak“ Gomirje
  • Sudjelovanje i rješavanje problema udruga i pripadnika srpske zajednice

Kako bih realizirao svoj program surađivat ću za županom i svim čelnicima jedinica lokanih samouprava gdje naša zajednica živi u značajnom postotku. Da znam ostvariti tu suradnju dokazao sam obnašajući dužnosti na području Grada Vrbovskog sa vidljivim rezultatima.

U svom mandatu ne namjeravam se baviti državnim, europskim i svjetskim politikama,  za njih su izabrani i nadležni neki drugi, ja želim raditi u interesu svog naroda kojem ću na kraju mandata moći  jasno pogledati u oči  i reći  „uspjeli smo zajedno!“ 

Kandidat za zamjenika župana iz reda srpske nacionalne manjine

                                                                            Dušan Stipanović

PLAĆENI OGLAS

TEKST I FOTO: Dušan StipanovićKategorije:lokalni izbori

Oznake:, , ,

%d blogeri kao ovaj: