NEMANJA MUSULIN KANDIDAT ZA ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA VRBOVSKOG OBRATIO SE BIRAČIMA: РЕАЛИЗИРАЈМО ПРИЛИКЕ – SIGURNIM KORAKOM PREMA BUDUĆNOSTI


Nemanja Musulin

VRBOVSKO – Nemanja Musulin  kandidat je za zamjenika gradonačelnika Vrbovskog iz redova srpske nacionalne manjine. Na predstavljanju svoje kandidature javno se obratio biračima:

Poštovani,

obraćam se svim pripadnicima srpske zajednice na području Grada Vrbovskog, ali i svim građanima našeg Grada.

Rođen sam 16.12.1992. godine u Ogulinu gdje sam završio srednju tehničku školu kao učenik generacije, diplomirao sam na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu te stekao zvanje magistra inženjera strojarstva. Zaposlen sam i obavljam dužnost nadzornog inženjera na području RH i inozemstva.

Na lokalnim izborima 16.05.2021. godine kandidiram se kao nezavisni kandidat grupe birača za zamjenika gradonačelnika iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine. Znanje i iskustvo koje sam stekao tijekom studija, rada u Americi, Rusiji i Europi želim iskoristiti za dobrobit našeg kraja! Svoj program temeljim na sljedećim točkama:

– Produktivan i transparanten rad

– Suradnja s lokalnim, županijskim i državnim vlastima

– Ruralni turizam, lokalni obrtnici i OPG-ovi, EU fondovi

– Razvoj ruralnog turizma i podupiranje lokalnih obrtnika i OPG-ova

– Iskorištavanje sredstava iz EU fondova

– Sportska dvorana u Moravicama i SRC „Ribnjak“ Gomirje

– Konstantan rad na obnovi i poboljšanju vodovoda, kanalizacije, elektroopskrbe i prometne te telekomunikacijske infrastrukture

te posljednja, ali i najvažnija točka:

– Stvaranje novih radnih mjesta koja će biti nusprodukt gore navedenog

Osnova mojega rada je suradnja s lokalnom samoupravom, ali i sa županijskim i državnim čelnicima. Da radim kvalitetno i odgovorno pokazao sam  kroz svoje djelovanje  u nizu  udruga i to: DVD „Gomirje“, NK „Gomirje“, TK „Vrbovsko“, SKD „Prosvjeta“ i KD „Nikola Tesla“ Ogulin.

U svojem mandatu, ukoliko mi ukažete povjerenje, želim se baviti lokalnim interesima u cilju podizanja kvalitete i kvantitete života u našem kraju!

РЕАЛИЗИРАЈМО ПРИЛИКЕ!

SIGURNIM KORAKOM PREMA BUDUĆNOSTI.

Ovom prilikom želim čestitati najveći i najradosniji hrišćanski praznik svima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru! Želim vam sreću, zdravlje i blagostanje!

ХРИСТОС ВАСКРСЕ – ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

Kandidat za zamjenika gradonačelnika iz reda srpske nacionalne manjine

Nemanja Musulin, mag.ing.mech.

PLAĆENI OGLAS

TEKST I FOTO: Nemanja MusulinKategorije:lokalni izbori

Oznake:, , , ,

%d blogeri kao ovaj: