plaćeni oglas

NAJPOSJEĆENIJA TURISTIČKO-GASTRONOMSKO-EKO-ETNO MANIFESTACIJA U GORSKOM KOTARU VAS POZIVA: Izlagači i izvođači prijavite se na XVII. Bundevijadu koja će se održati 9. i 10. listopada


Oglasi

VRBOVSKO – Poštovani građani, posjetitelji, izlagači, pružatelji ugostiteljskih usluga, Grad Vrbovsko poziva vas na XVII. Bundevijadu- izložbu autohtono uzgojene hrane i običaja Gorskog kotara.

Prodajna izložba odvijat će se 09.-10.listopada 2021.g. prihvatljivo epidemiološkim mjerama i preporukama HZJZ, te Stožera civilne zaštite republike Hrvatske od 10,00 – 18,00 sati na lokacijama:

– GRADSKA TRŽNICA

– IZLETIŠTE KAMAČNIK

Posjetioci će moći uživati u kupnji bundeva, bučinog ulja, proizvoda od bundeve te ostalih eko-etno proizvoda, kulturno-umjetničkom programu, predstavljanju starinskih i nesvakidašnjih jela, izboru za najmanju , najinteresantniju i najtežu bundevu, natjecanju za najljepši izlagački prostor te bogatoj gastronomskoj ponudi.

Izlagači te izvođači u programu za izlaganje i sudjelovanje u programu mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca objavljenog na www.visitvrbovsko.hr do 30.rujna 2021.g.

Podržite nas u obilježavanju najposjećenije turističko-gastronomske

eko-etno manifestacije u Vrbovskom.

GRAD VRBOVSKO

Tel. +385 (0)51 875-115

e-mail: info@visitvrbovsko.hr

www.visitvrbovsko.hr

#CroatiaFullOfLife

PLAĆENI OGLAS

TEKST I FOTO: Grad Vrbovsko

Oglasi
%d blogeri kao ovaj: