kultura i zabava

JOŠ NIJE NI POČELA A „SEVERINSKA VEČER“ VEĆ IZAZVALA SKANDAL: Osnivačicu manifestacije razljutilo neuvrštavanje njene pjesme u službeni program


Oglasi

SEVERIN NA KUPI – Poznata kantautorica i autorica mnogih hrvatskih pop hitova Vesna Žagar, koja živi u Severinu na Kupi, danas se požalila svojim Facebook prijateljima i pratiteljima, kako za njenu pjesmu nema mjesta u programu manifestacije Severinska večer koja se uskoro treba održati.

Obraćanje pratiteljima izazvalo salvu pozitivnih reakcija i podrške

 Pjesmu Katarina napisala sam za Severinsku večer 2018. Bilo bi lijepo da ju mogu izvesti i ove godine, ali program je navodno jako “tijesan” pa bi te 3 minute opteretile program, napisala je razočarana Žagar i uz objavu stavila i video svoje izvedbe pjesme. Njeno ogorčeno obraćanje pratiteljima na društvenoj mreži izazvalo je salvu pozitivnih reakcija i podrške.

Detalj Severinske večeri 2011. godine.

Prelijepi tekst i muzika!

Tako su Žagar uz brojne pohvale za pjesmu neki napisali – e pa nemam rijeci zaista!!!!,  – Oni ne kuže da su na gubitku bez tebe…, – Prelijepi tekst i muzika! Neznaju što propuštaju. Nažalost više su popularne cajkuše nego primjerena kvalitetna muzika koliko pratim. Hrabro naprijed Vesna i osmijeh!, neki su od komentara podrške Vesni Žagar. U komunikaciji s podržavateljima Žagar je otvorila dušu i napisala da ju je to jako pogodilo prisječajući se prvih Severinskih večeri.

Oglasi

Taj su događaj preuzeli drugi i nas nitko nije čak niti spomenuo

Prvu Severinsku večer 2007. godine osmislile smo zajedno Mira Slivac i ja. Mira, koja je držala restoran, nazvala je događaj Severinska večer, a ja sam organizirala program. Pozvala sam ljude s kojima sam prije surađivala i koji su se svi rado odazvali. Naišao je i neprežaljeni Rajko Dujmić i zajedno smo pjevali hitove Fosila. Sve je trajalo od jutra do kasno u noć. Bilo je prepuno, bila je gužva, policija je regulirala promet i bilo je nezaboravno. Godinu dana kasnije taj su događaj preuzeli drugi i nas nitko nije čak niti spomenuo kao idejne začetnike, napisala je Vesna Žagar, razočarana što u programu ovogodišnje Severinske večeri nema mjesta za njenu pjesmu napisanu prije četiri godina upravo za tu manifestaciju.

Klikom na fotografiju poslušajte “spornu” pjesmu Vesne Žagar koju organizator ne želi uvrstiti u program.

AUTOR: Nensi TATAR

FOTO: Ilustracija, Facebook.com Vesna Žagar, Ilustracija Gorske novosti / Screenshoot /Facebook.com Vesna Žagar

%d blogeri kao ovaj: