sport i školstvo

SPORTSKO LJETO: Vrbovsko u znaku biciklizma i trčanja

Detalj s prošlogodišnjeg Sportskog ljeta u Vrbovskom

Detalj s prošlogodišnjeg Sportskog ljeta u Vrbovskom
Detalj s Sportskog ljeta u Vrbovskom

VRBOVSKO – Jučer je Vrbovsko bilo u znaku biciklista i trkača ugostivši ih na svojoj sportsko-turističkoj manifestaciji Sportsko ljeto u Vrbovskom. Tijekom cijelog dana Vrbovsko je cijelo bilo mjesto raznovrsnih sportskih druženja i natjecanja a sve je otvorila tradicionalna Dječja biciklijada.

 Biciklističke utrke

 Snage na biciklima odmjeravali su klinci svih uzrasta njih 40-tak za čiju sigurnost je posebnu brigu vodila vrbovščanska policija a bodrila ih vijerna publika roditelja i okupljenih prijatelja. Od starta do cilja sve je jednako vodila velika želja za pobjedom koju su ipak odnjeli oni malo brži i spretniji na biciklu za što su zaradili i sjajne medalje. Uz pobjedničke podjeljene su i utješne medalje za sudjelovanje svim natjecateljima koji su uspješno do kraja odvozili svoju utrku.

Duatlon

 Nakon najmanjih za medalje su se borili i duatlonci vozeći i trčeči utrku uz rijeku Dobru do Moravica i to Čogrljevog jezera da bi potom startali ali u turističku vožnju rekreativci pred kojima su bile staze lakša prema Moravica i teža od Vrbovskog preko Lukovdola do Severina na Kupi.

 Trčanje

 Drugi dio dana u poslijepodnevnim satima na startne linije stali su trkači. Sve je započelo opet najmanjima koji su se po dobnim skupinama utrkivali na nogometnom stadionu da bi sve završili maratonci kros utrkom kroz Jelenski Jarak.

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi Tatar

%d blogeri kao ovaj: