kultura i zabava

PROSLAVA DANA MO VRBOVSKO: Vrtna zabava i sportsko druženje za sugrađane

Slavljenici vijećnici MO Vrbovsko

Slavljenici vijećnici MO Vrbovsko
Slavljenici vijećnici MO Vrbovsko

VRBOVSKO – Sportskim susretom na vrbovščanskoj kuglani i zabavnim programom na terasi Lovačkog doma Mjesni odbor Vrbovskog obilježio je svoj dan. Nakon što su prošle godine prvi puta proslavili Dan MO Vrbovsko za koji su odredili prvi vikend u mjesecu rujnu te tada novčano darovali prvašiće ove godine organizirali su druženje na koje su uz sumještane pozvali i vijećnike ostalih Mjesnih odbora sa područja Grada Vrbovskog.

Promicanje rada i druženja

Kako je istaknula predsjednica MO Vrbovskog Leonida Rački obilježavanje Dana MO Vrbovsko je uvedeno od prošle godine i to prvenstveno u cilju promocije rada i aktivnosti te bolje integracije sugrađana u mjesni odbor. Ovakav konkretan sadržaj uz sve one dosada učinjene aktivnosti je prilika i mogućnost da širom suradnjom sa ostalim mjesnim odborima, udrugama i ustanovama budemo organiziranija i kompaktnija zajednica u koju će se uključiti što veći broj sugrađana, istaknula je Rački.

Glazba, ples i kuglanje

Tako su se ovogodišnjoj proslavi MO-a koja je započela zabavnim programom pridružili Udruga mladih Carpe Diem, Puhački orkestar DVD-a Vrbovsko i Udruga mažoretkinja Korak po korak koji su okupljene zabavili glazbom i plesom te Udruga žena Senjsko koja se domaćoj publici predstavila svojim ručnim radovima i domaćim proizvodima. U sportskom dijelu proslave odigrao se kuglački turnir na vrbovščanskoj kuglani gdje su snage odmjerile 4 ekipe koje su činili vijećnici mjesnih odbora.

Pobjeda slavljenika

Pobjedu je odnjela slavljenička ekipa MO Vrbovsko, druga je bila udružena ekipa MO Gomirje i MO Ljubošina, treće mjesto je osvojio najmlađi Mjesni odbor Jablan i četvrti su bili vijećnici MO Severin na Kupi. Podjelom pehara pobjednicima i besplatnog graha svim gostima završio je prvi dnevni dio proslave koja se nastavila i u večernjim satima vrtnom zabavom uz grupu Krešendo.

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi Tatar

%d blogeri kao ovaj: