POGLEDAJTE GORANSKO PROMETNO I POLITIČKO “ČUDO”: Kružni tok koji je svečano otvorio ministar!


Kružni tok u Delnicama

Kružni tok u Delnicama

 

DELNICE – Iako završen i u funkciji još od prije desetak dana „prvi i jedini goranski“ kako mu vole tepati mediji,  kružni tok u Delnicama imao je i svečano otvorenje. Tome otvorenju običnog prometnog rješenja grada izgrađenog samo u cilju funkcioniranja lokalnih auto škola, nazočio je čak Božidar Pankretić potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva koje je gradnju kružnog toga financijski pomoglo u dva navrata.

 

U zaleđu naselja

 

Zbog neslaganja nadležnih institucija oko lokacija izgradnje kružnog toka koji je u prvotnim varijantama trebao biti postavljen na frekventnijim prometnim mjestima u gradu on je na kraju izgrađen kod nekadašnje ambulante i to u samom “zaleđu” naselja gdje je promet vrlo mali.

 

Mogu se polagati vozački ispiti

 

No izgradnjom kružnog toka delničke auto škole koje su ga i inicirale jer im je bez tog infrastrukturnog prometnog rješenja bio upitan opstanak, uskoro očekuju zeleno svjetlo nadležnih institucija i vraćanje statusa sredine u kojoj se mogu polagati vozački ispiti.

 

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi TatarKategorije:gospodarstvo

Oznake:,

%d blogeri kao ovaj: