kultura i zabava

EKSKLUZIVNO – RAZGOVOR S DELNIČKIM BLOGEROM KOJEM SU UPUĆENE OZBILJNE PRIJETNJE: Pleše: I dalje pišem istim žarom a prijetnje nisam i neću prijaviti policiji


Branko Pleše

DELNICE – Početkom tjedna objavili smo vijest da je delnički bloger Gorski kotar, odnosno autor Branko Pleše dobio ozbiljne prijetnje za svoje pisanje. Da li ga je ustrašila “Osvetnička ruka”, hoće li slučaj prijaviti policiji te nastavlja li pisanje bloga saznali smo u kratkom razgovoru.

Prijetnje nisam i neću prijaviti

Stihovane prijetnje na svom blogu nisam niti namjeravam prijaviti policiji. Nisam ih doživio kao ikakvu prijetnju i smatram ih “šalom” upućenom od nekog “šaljivđije” – kaže Pleše

Smetaju me nevezani komentari i napadi na čelne ljude Delnica

O svom blogu Gorski kotar koji je sudeći po komentarima upućenima nakon prijetnji čitaniji nego ikada prvi delnički bloger kaže: Ono što ja pišem na svome blogu nekima se sviđa  a nekima ne no ono što mene više smeta je kada čitatelji nevezano komentiraju i u svojim komentarima napadaju čelne ljude Delnica. I sam sam dosta kritičan prema vodstvu Grada međutim smatram da prvenstveno treba raspravljati o temama o kojima pišem i volio bih da ako ih ljudi već čitaju komentiraju njihov sadržaj a ne da tu mogućnost koriste za svoje političke ratove.

I dalje pišem istim motivom

Pleše dodaje da ga prijetnja nije nimalo zaplašila te će kaže i dalje pisati sa istim motivom s kojim je pokrenuo svoj blog. – Pišem jer rado bih ukazao na neke pojave i mislim da imam zdrave i dobre poglede koji možda nisu sada prepoznati ali za par godina će se pokazati točnima. Neki tumače da se tu radi o egoizmu ali ja smatram da je bolje zapisati svoja razmišljanja pa neka se vidi tko je, kada i što mislio i radio, zaključio je Pleše.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupio Branko Pleše

%d blogeri kao ovaj: