ostalo

GORSKIM NA POSAO: Zaposlite se kao glazbeni učitelj, ravnatelj, doktor, medicinska sestra, konobar…


 

 

 

GORSKI KOTAR/OGULIN – Nakon što se prije dva tjedna tražilo samo pet a prošli tjedan sedam radnika sredina kolovoza donosi blag oporavak tržišta rada. Ovaj tjedan donosimo popis dvanaest radnih mjesta u samo dva grada i jednoj općini.

Tako u Ogulinu Centar za socijalnu skrb traži ravnatelja, Dom zdravlja doktora dentalne medicine i medicinsku sestru, ugostiteljski obrt Cocktail konobara, Masdig vozača teretnog vozila, a tesarski obrt Iko pomoćnog radnika na građevini.

U Delnicama Osnovna Glazbena škola Ive Tijardovića Traži učitelja solfeggia, glasovira, trube i udaraljki. D-Faktor traži komercijalista, Dom za starije i nemoćne Domska Vila Vinka medicinsku sestru dok u Fužinama Osnovna škola Ivanke Trohar traži učitelja razredne nastave.

Za sva radna mjesta mogu konkurirati muške i ženske osobe a više detalja kao i rokove za prijavu potražite na internet stranicama Zavoda za zapošljavanje. Pratite nas i dalje – već za tjedan dana donosimo novu ponudu radnih mjesta u Gorskom kotaru i ogulinskom kraju.

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, arhiva – ilustracija

%d blogeri kao ovaj: