sport i školstvo

U ORGANIZACIJI DŠR PAREJDA: U Delnicama obilježen Hrvatski olimpijski dan


 

 

DELNICE – U organizaciji DŠR Parejda u Delnicama je sportskim igrama obilježen Hrvatski olimpijski dan. Igre na kojima je sudjelovalo pet ekipa svečano su otvorili čelnici Delnica, gradonačelnik Marijan Pleše i dogradonačelnica Maja Kezele. Ekipe su se natjecale u odbojci, košarci, graničaru, skoku u vis, skoku u dalj i prvi puta ove godine u disciplinama bacanja medicinke u dalj i poligon.

 

 

Okupljanje u organiziranim sportovima

 

 

Cilj i ovogodišnjeg obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana organizatoru DŠR Parejdi bio je okupljanje sportskih klubova i odraslih osoba koji su se nekada bavili sportom te svih onih koji su se željeli okušati u organiziranim sportovima.

 

 

5 ekipa

 

 

Tom prigodnom sportskom susretu održanom u delničkoj sportskoj dvorani odazvali su se Skijaški klub Goranin Delnice, Udruga Bojsići, dvije ekipe grupe građana ’90-te i Pande te članovi organizatora DŠR Parejda. Najbolji rezultat u skoku u vis – 170 centimetara imala je ekipa Bojsića koja je bila najbolja i u bacanju medicinke sa rezultatom 12 metara, u skoku u dalj – 275 centimetara najdalje je skočio član ekipe Parejde a nakon niza natjecanja olimpijski dan sportaši su zatvorili zumbom.

 

 

Zahvala

 

 

Članovi udruge DŠR Parejda i ovom prilikom zahvaljuju se svim sudionicima, posjetiteljima i predstavnicima Grada Delnica kao i trgovačkim društvima  Runolist d.o.o. Delnice i  Radio Gorski kotar na podršci u obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana.

 

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupila DŠR Parejda, autor Siniša Abramović

%d blogeri kao ovaj: