sport i školstvo

RUKOMETAŠICE POD FINANCIJSKIM TERETOM, OZLJEDAMA I ŠKOLSKIM OBVEZAMA IZGUBILE JOŠ JEDNU UTAKMICU: Jardas: “Na idućoj utakmici, ako je uopće bude, odužiti ćemo se navijačima boljom igrom”


 

 

VRBOVSKO – Seniorke Ženskog rukometnog kluba Vrbovsko poražene su u subotnjoj utakmici od gošća ŽRK Liburnija iz Opatije rezultatom 21:38 (8:18). Bila je to utakmica  III. Hrvatske rukometne lige – zapad održana u Gradskoj sportskoj dvorani u Vrbovskom na kojoj je bilo 50 gledatelja. Utakmicu su sudili Josip Blašković i Mario Samardžić suci iz Ogulina uz nadzor Gorana Turkalja iz Rijeke a za ŽRK Vrbovsko su igrale Sanja Borić, Tanja Vrbanac (5), Lea Hibler (2), Mirna Mrvoš (4), Petra Božić, Suzy Štefanac, Dora Paulić (10), Patricia Marijanović (3), Marija Majetić (2), Daria Bajt, Karmela Delišimunović i Barbara Mance.

 

Za preokret u drugom poluvremenu nije bilo snage

 

Poraz domaćih rukometašica komentirao nam je njihov trener Kristijan Jardas. Tako je Jardas istaknuo da je konačan ishod utakmice odlučen već u prvom poluvremenu koje su domaće djevojke završile sa -10 golova razlike. Budući zbog obveza na fakultetima nije došlo pet igračica, a dvije su nastupile ozijeđene odnosno bolesne, za preokret u drugom poluvremenu nije bilo snage, pa su gošće na kraju utakmice slavile sa +12 golova razlike, istaknuo je Jardas koji se zahvaljuje svima na podršci dolaskom na utakmicu ove subote izrazivši želju da ih na idućoj bude još više. Na ovoj utakmici protivnik je bio jači no sljedeći puta odužiti ćemo se boljom igrom, kazao je Jardas.

 

Gradonačelniku u tri mjeseca upućena tri dopisa

 

Jardas se osvrnuo na svoj prošli javni istup pojasnivši da je namjera kluba bila ukazati na financijske probleme a kako bi dobili bilo kakav odgovor od odgovornih osoba u Gradu Vrbovsko i gradonačelnika kojem su u tri mjeseca uputili tri dopisa za pomoć. Nažalost, kaže Jardas, to se do danas nije dogodilo a svima koji žele pomoć klubu pozvao na sljedeću utakmicu ako je s obzirom na situaciju uopće bude.

 

Više informacija

 

Svi koje zanimaju informacije o klubu sve obavijesti mogu dobiti na e-mail ŽRK Vrbovsko zenski.rukometni.klub.vrbovsko@gmail.com, na mob. 091 2528312 ili na facebook stranici kluba.

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupio ŽRK Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: