sport i školstvo

VELIKI USPJESI VRBOVŠČANSKIH RUKOMETAŠA: Prvi u B finalu na Državnom prvenstvu u mini rukometu i treći u Županijskoj ligi


 

 

IF

 

 

VRBOVSKO – Uspješnom sezonom i izvrsnim rezultatima uz vrbovščanske nogometaše i rukometašice mogu se pohvaliti i mladi rukometaši. Nakon prošlogodišnjeg četvrtog mjesta u mini rukometu županijske lige, ove sezone mladi rukometaši RK Vrbovsko ostvarili su još sjajniji rezultat. Osvojili su 1. mjesto u B finalu na Državnom prvenstvu u Karlovcu u kategoriji mini rukomet, između 72 ekipe.

 

 

Treći u velikom rukometu

 

 

U velikom rukometu dječaci RK Vrbovsko su u sezoni 2012/2013. godina u županijskoj ligi osvojili 3. mjesto. Od mladih vrbovščanskih rukometaša bolji su bili rukometaši Viškova koji su osvojili prvo mjesto a od kojih su izgubili utakmicu rezultatom 11:9 te Zameta koji je na drugom mjestu a koji su ih pobjedili rezultatom 9:8. Svoje sjajno treće mjesto dječaci RK Vrbovsko ostvarili su sa uvjerljivih devet pobjeda. Kako ističe njihov trener Tihomir Kosanović uspjeh mladih rukometaša je veći jer su jedina muška rukometna ekipa iz Gorskog kotara koja je uspjela ostvariti takav plasman i to u srazu sa poznatijim i jačim riječkim klubovima. Ovim uspjesima mlade rukometne snage Vrbovskog dokazale su da prošlogodišnji rezultati nisu bili slučajni, kaže Kosanović koji od svojih rukometaša u sljedećoj sezoni očekuje još bolje rezultate.

 

 

Dječaci RK Vrbovsko sudjelovati će na međunarodnom kampu u Trogiru

 

 

U svrhu daljnjeg usavršavanja, najavljuju u klubu, dječaci RK Vrbovsko sudjelovati će na međunarodnom kampu u Trogiru gdje će nadograditi i usavršiti do sada stečeno znanje a već ove jeseni svi oni koji žele svoje prve rukometne korake naučiti pod nadzorom licenciranog rukometnog trenera to će moći učiniti u rukometnoj školi koja počinje s radom.

 

 

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupio RK Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: