NIKADA MILIJI SABORSKI KRUH: Čak 22 Gorana i 3 Ogulinca nadaju se jesenskoj „selidbi“ na Markov trg


Prijevremeni izbori

 

 

GORSKI KOTAR/OGULIN – Među  252  kandidata s 18 lista u VII. izbornoj jedinici koji će se 11. rujna natjecati  na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor,  22 su Gorana i 3 Ogulinca. Ogroman je to skok u odnosu na kandidature za prošle izbore kada se svom saborskom kruhu nadalo samo pet Gorana i isto toliko Ogulinaca.

 

 

A-HSP nudi Vrbovščana a  umirovljenici Moravičana

 

 

U izbornoj  jedinici koja  obuhvaća jugozapadni dio Zagrebačke županije, Karlovačku županiju, istočni dio Primorsko-goranske županije u koji spada Gorski kotar i južni dio Grada Zagreba svoje mjesto u Saboru tražiti će Mladen Šepić iz Vrbovskog kojeg je  A-HSP istaknuo na 5. mjestu i Dušan Pjevac iz Moravica kojeg je Stranka umirovljenika kandidrala isto tako na petom mjestu.

 

 

Bandićev čovjek iz Vrbovskog

 

 

Stranka Bandić Milan 365 – stranka rada i solidarnosti i njeni koalicijski partneri na 10. mjesto kandidirali su Antona Muževića iz Vrbovskog. Koalicija HSP-HČSP-ABH i OS na 5. mjestu ima Ogulinca Josipa Luketića. Još jedan Ogulinac je u utrci za Hrvatski sabor i to Neven Polić kojega je Most nezavisnih lista postavio na 8. mjesto.

 

 

SDP I HDZ Goranima dali deveto i deseto mjesto – PGS prvo

 

 

Na 10. mjestu liste Hrvatske demokratske zajednice nalazi se Ravnogorka Majda Burić a na devetom mjestu koalicije SDP-HNS-HSS-HSU je čabarski gradonačelnik Kristijan Rajšel. Hrvatski laburisti-stranka rada na svojoj listi imaju dva Gorana  –  Skrajanku Sanju Butorac na drugom i Gorana Kovača iz Čabra koji je na devetom mjestu. Koalicija PGS-IDS-RI prvo mjesto dala je Delničanki Tanji Jakovac, Branko Božić iz Ogulina je na petom mjestu, Fužinarac Damir Zanoškar šesti dok je Ravnogorcu Franji Ružiću pripalo posljednje, četrnaesto mjesto.

 

 

Gorani popunili Stranku razvoja i napretka

 

 

Stranka Razvoja i napretka prepuna je Gorana – na prvom i drugom mjestu su Leonard Vesel i Marino Turk a na petom mjestu je  Antun Malnar  svi iz Čabra. Treći je Blaženko Ožbolt iz Mandli,  šesta Monika Ramnjak iz Frbežara, sedmi Ivan Žagar iz Smrečja, osmi  Marijan Pleše iz Delnica, deveta Ljubica Poje iz Gornjih Žagara dok je deseti Ratko Pavlić s Kozjeg Vrha. Dvanaesto mjesto pripalo je Alenu Janešu iz Mandla, trinaesto Ivanki Wolf iz Tršća dok je četrnaesti Pero Mamuša iz Lazi.

 

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: IlustracijaKategorije:ostalo, politika

Oznake:, , ,

2 replies

  1. O Bože moj jeli to moguće……….Dušan Pjevac na listi za sabor ……Pa jesu li totalno ludi i senilni oni koji ga predložiše ili……PA čovjek je debelo jednom nogom u grobu a ne za sabor ….Pa što je taj dobra učinio ikome ijoš sad pred smrt treba debalo starkelja da napuni đep pa vija srbija.Pa pogledajte prodaju nekretnina u Moravicama pa Pevac prodaje kuću a sad bi u saborsku fotelju.Jedino što je napravio u Moravicama je -STAVIO ŽICU OKO DOMA PINZIONERA ….NEK MU JE NA ČAST I PONOS …FUJ

  2. Zaboravili ste jednog Ogulinca, a to je Tomislav Lipošćak iz Svetog Petra, 11. na listi HDZ-a. http://www.izbori.hr/izbori/ws.nsf/7310D79B396EAE62C125801000444FA0/$FILE/iz_007.pdf