sport i školstvo

NA ŠAHOVSKOM PRVENSTVU PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE DO 15 GODINA: Dorotea Žuteg i Roko Kasun u jakoj muškoj i ženskoj konkurenciji osvojili naslov prvaka


grupna slika
Šahisti ŠK Goran Vrbovsko 

 

VRBOVSKO – Sa Prvenstva primorsko-goranske županije do 15 godina vrbovščanski šahisti ŠK Goran vratili su se sa novim medaljama. Najbolji su bili Dorotea Žuteg i Roko Kasun koji su u jakoj muškoj i ženskoj konkurenciji osvojili naslov prvaka. S medaljom se okitila i Melani Mahnik osvojivši broncu dok je  Magdaleni Osojnički koja je u zadnjem kolu izgubila partiju izmakla srebrna medalja. Dok su stariji šahisti imali berbu medalja oni najmlađi iskusili su svoje prvo službeno takmičenje. Vatreno krštenje imali su sedam kadetkinja i četiri kadeta na Prvenstvu Primorsko-goranske županije do 9 godina održanom jučer u Ravnoj Gori. Najbolja je bila Lea Hlavač koja je osvojila 4. mjesto, Saša Mamula bila je 8., Vanessa Salkanović 9., Iris Antić Filipović 11., Lori Kesić 12., Anais Ivanković 13. a Vita Kasun zauzela je 14. mjesto. Kod kadeta po prvi puta su nastupili Antonio Eskić 10. mjesto, Armando Salkanović 11., Ivan Krajačić 14. i Matija Vrbanac 15. mjesto. Do sada su održana prvenstva Primorsko-goranske županije do 9, 13 i 15 godina a vrbovščanski šahisti osvojili su 5 medalja, 2 zlata, 2 srebra i 1 broncu.

 

kadetkinje 15

 

kadeti 15

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupio ŠK Goran

3 comments on “NA ŠAHOVSKOM PRVENSTVU PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE DO 15 GODINA: Dorotea Žuteg i Roko Kasun u jakoj muškoj i ženskoj konkurenciji osvojili naslov prvaka

 1. goranin

  Bravo za šahiste a tebi Željko puno uspjeha….. Zaslužio si sve ovo vrjeme,,,

  • Iz ureda gradočelnika čuje se daće se g.Mitrović odlikovati za velike uspjehe znakom Crvenog križa čim ga Iliija nađe.

 2. Mehmedpasa

  Bravo prije svega za male šahistice i šahiste koji već dugi niz godina ostvaruju zapažene rezultate na ponos našeg grada , bravo za Željka i ekipu oko njega koji vode tu djecu .Samo jako i dalje.

  Pitam se zar ta djeca nisu zaslužila priznanje grada Vrbovskog ? ili nisu dovoljno dobra za “našeg” velikog vođu i njegove politrone koji za priznanja grada predlažu sami sebe ?!?!

  A Ilija i ekipa na čelu sa Vrbovštanskim Kim Jong-un svejedno u 5 mj. odlaze u ropotarnicu prošlosti pa mogu slobodno po bespućima Hrvaskih šuma tražiti ako ne Crveni križ onda gljive ili buniku možda ,jer kako se ponašaju u zadnje vrijeme mora da su nešto od toga konzumirali , a i vremena će imati napretek.

Komentari su isključeni.