TJEDAN CRVENOG KRIŽA OBILJEŽEN NIZOM AKTIVNOSTI: Održana akcija podjele paketa socijalno najugroženijim sugrađanima te dvije edukativne radionice za najmlađe


20170511_131900[1]

 

VRBOVSKO – Nakon prošlotjedne akcije dobrovoljnog darivanja krvi vrbovščansko Gradsko društvo Crvenog križa krenulo je sa obilježavanje Tjedna Crvenog križa.U sklopu aktivnosti održana je akcija podjele paketa socijalno najugroženijim sugrađanima te dvije edukativne radionice za najmlađe. U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Vrbovsko tako je podjeljeno 13 paketa sa hranom i higijenskim potrepštinama građanima sa područja Vrbovskog, Moravica, Gomirja i Lukovdola a koji su u najnepovoljnoj socijalnoj situaciji.  U suradnji s Društvom Crvenog križa Primorsko-goranske županije te studentima Medicinskog fakulteta u Rijeci u Dječjem vrtiću Bambi održana je radionica “Bolnica za medvjediće” s ciljem upoznavanja djece s postupcima prilikom posjeta liječniku i oslobađanju straha od liječnika. Nakon vrtićanaca i kod osnovaca, učenika trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko održana radionica pod nazivom “Kodovi sigurnosti na vodi”. Radionica u školi je organizirana s ciljem podizanja svijesti o opasnostima i rizicima u vodi i u blizini vode kroz pravila sigurnog ponašanja a održana je u suradnji sa Spasilačkom službom Crvenog križa PGŽ .

20170512_095837[1]

20170512_115344[1]

AUTOR: Gorske novosti

FFOTO: CK VrbovskoKategorije:kultura i zabava

Oznake:, , ,

2 replies

  1. Sve to štima ali šta je s Ilijom i potragom za Crvenim križem?Jel to rješeno?Jel Gradonačelnik upoznat s rezultatom potrage?

  2. Ne mogu vjerovat da se “brez brige” Ilija slizao s Mufanom s obzirom sta je govorio o njemu prošlih izbora, a i pisao na ovom portalu. Mislim da je ipak bunika u pitanju i da su Ilija i Mufan malo dementni ( malo se gube i brzo zaboravljaju).

%d blogeri kao ovaj: