JUČER U VRBOVSKOM: Polaganjem vijenaca obilježen Dan državnosti


IMG_6422

 

VRBOVSKO – Dan državnosti u Vrbovskom obilježen je polaganjem vijenca, paljenjem svijeća i minutom šutnje na spomen obilježju hrvatskim braniteljima. Na odavanju počasti nazočili su gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić, dogradonačelnik Borivoj Dokmanović i dogradonačelnica  iz reda srpske nacionalne manjine Anđelka Mamula, predsjednica Gradskog vijeća Jasna Božić te predstavnici Policijske postaje Vrbovsko i UHRVI-e Gorski kotar.

 

 

 

AUTOR : Gorske novosti

FOTO: Grad VrbovskoKategorije:kultura i zabava

Oznake:, ,

8 replies

 1. G.gradonacelnik nije se isticao u ratu ali zato zna jako lijepo namjestiti one trakice na vijencu.

 2. Ne da se nije isticao on je bio dezerter u ratu , a to su Gomirci i Moravcani ovih izbora znali cijeniti .

  • To me snažno čudim se. Gomirci su potomci vojnika na granici s Turcima. Nešto se genetika poremetila oni danas podržavaju one koji se sakriju kad je frka. Ja mislin da se pređi stide ovije danas. Pravi vojnik ne poštiva kukavce pa makar mu to koristi. Ja mislin dajih je zbenila polagospođa zbog onog poslovnog prostora

  • Nije to dezertiranje, već taktički uzmak. U Lici nisu prepoznali njegov vojnički genij, niti mu dodijelili čin generala (a svi znamo da čovjek voli zapovijedati).

 3. izbori su regularno završili,tu pomoći nema i zato ;
  laku noć svirači

  Ipak, treba izvući pouku i dobro promisliti za četiri godine ; hoćemo li ponovno birati Mufića? Razlog je prvenstveno estetske naravi !
  Mufić je za tri do četiri konfekcijska broja prevelik, preširok i onda se kod slikanja ovi drugi moraju propinjati na prste što onda izgleda smiješno.
  Dakle ; ili ćemo naći gradonačelnika prikladnije veličine ili će protokol to uzeti u obzir i drugačije postrojiti pratnju.
  barba

 4. Moj Barba cijelo se vreme suzdržavam odgovoriti na tvoje talasanje ali čovječe pretjerao si jer si pun pameti, a brate koga ti veslas sa domoljubljem pa ti si prvi ovu državu krao 20 godina varajući radeći na crno i pisajuci : prevoz za vlastite potribe i trpao lovu u džep ne plaćajući ono sta bi trebao ovoj našoj- vašoj državi uz pokrilje porezne ispostave Vrbovsko, a onda si se onako mudro uvukao vodji u dupe i dobio posao u Komunalcu i sada su ti usta puna hvale za njega . Kani se pisanja o antifašistima i fašistima jer ljudi svejedno misle da baljezgaš gluposti i nema ti potrebe Mutanu se uvlačiti u dupe jer si tu gdje jesi . I na kraju ti želim da se na sljedećim izborim opet kandidiraš za europarlamentarca bez obzira kako ti pisao negativno o EU jer miris para nikoga ne ostavlja ravnodušnim i završiš u EU parlamentu i da narednih 10 godina čitam tvoje bljezgarije jer ce ti Bog podariti zdravlje .