ODRŽANA DRUGA SANJKAŠKA UTRKA PLANINARSKOG DOMA KAMAČNIK: Snage odmjerilo 63 sanjkaša u jednosjedu i 16 parova u dvosjedu


10

 

VRBOVSKO – Jučer je u Vrbovskom održana 2. Sanjkaška utrka Planinarskog doma “Kamačnik”. Natjecanje u sanjkanju održano je na novouređenoj sanjkaškoj stazi Planinarskog doma “Kamačnik” u naselju Vujnovići gdje je snage odmjerilo 63 sanjkaša u jednosjedu, te 16 parova u dvosjedu.

 

Zlatne medalje

 

Najbrži sanjkaši okićeni zlatnim medaljama po dobnim kategorijama bili su Marija Brnandić iz Bosiljeva i Marino Krakar iz Vrbovskog (do 6 godina),  Hana Vujnović i Marko Božić iz Vrbovskog (od 7 do 10 godina), Patricija Urbanc iz Delnica i Marino Majetić iz Vrbovskog (od 11 do15 godina), Petra Božić i Darko Božić iz Vrbovskog (od 16 do 35 godina) te u najstarijoj kategoriji od 35 godina Slavica Grgurić Pajnić iz Delnica i Elvis Todorović iz Vrbovskog. U natjecanju dvosjeda najbrži je bio par Vatrene, Patricija i Hana koje su se niz stazu spustile za 00:25,71 i osvojile zlatnu medalju, drugi je bio par Senjsko Darko i Marko a treći Kapelski kresovi Ratko i Robert.

 

Zadovoljstvo velikim odazivom sanjkaša

 

Organizatori 2. Sanjkaške utrke Planinarskog doma “Kamačnik” bili su Komunalac d.o.o. i Turistička zajednica Grada Vrbovskog koji izražavaju zadovoljstvo velikim odazivom sanjkaša i uspješno održanim natjecanjem unatoč obilnim snježnim oborinama a koji su za sve sudionike osigurali topli čaj i medalje te pozivaju sve koji žele uživati u radostima sanjkanja da tu priliku iskoriste na novootvorenom skijalištu i sanjkalištu u Vujnovićima koje je otvoreno svaki vikend od 10 do 16 sati.

 

Rezultati

 

Rezultate  2. Sanjkaške utrke Planinarskog doma “Kamačnik” koji će se bodovati i kao 6. Utrka za Zimski kup u sanjkanju na prirodnim stazama ( slobodni izbor sanjki) te 6. Utrku za Zimski kup dvosjeda možete pogledati ovdje:

 

Rezultati

Rezultati dvosjed

 

 

 

 

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Jablan Gorski kotar – Ustupila TZGVKategorije:sport i školstvo

Oznake:, , ,