gospodarstvo

SUSJED I DOBROČINITELJ ZA POŽELJETI: Delnički gradonačelnik Vrbovskom ishodio čak 400.000 kuna za javnu rasvjetu i kanalizaciju!

Gradonačelnik Delnica Ivica Knežević

Gradonačelnik Delnica Ivica Knežević
Ivica Knežević, gradonačelnik i dobročinitelj

 DELNICE – Da je dobar susjed zlata vrijedan potvrđuje delnički gradonačelnik zahvaljujući kojem je Grad Vrbovsko od Županije dobio sredstva za projekt izgradnje javne rasvjete i elektroničke kabelske kanalizacije. Naime, gradonačelnik Delnica Ivica Knežević kao vijećnik županijske skupštine prilikom usvajanja Proračuna Primorsko-goranske županije za 2019. godinu podnio je amandman koji je i usvojen a kojim je Gradu Vrbovskom osigurao sredstva u iznosu od 400 tisuća kuna. O toj odluci Županije koja je rezultirala amandmanom Kneževića izvjestio je dožupan Petar Mamula na današnjem press kolegiju županijske uprave ističući da je novac namijenjen za projekt izgradnje javne rasvjete i elektroničke kabelske kanalizacije Grada Vrbovskog. Mamula je pojasnio da je za taj projekt Grad Vrbovsko ishodovao građevinsku dozvolu te da je tijekom prošle godine postupkom javne nabave za dio radova sklopljen ugovor s izvođačem koji su izvedeni u ukupnoj vrijednosti 987.705,00 kuna s PDV-om a da je tijekom ove godine planirano ugovaranje i izvođenje preostalih radova.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija

1 comment on “SUSJED I DOBROČINITELJ ZA POŽELJETI: Delnički gradonačelnik Vrbovskom ishodio čak 400.000 kuna za javnu rasvjetu i kanalizaciju!

  1. Gorski

    Eto, “bolesna punica” je urodila plodom.. Sad će Mamula dobiti odlikovanje i živčani slom, jer je Vrbovskom morao dati lovu…. 🙂 🙂 🙂 🙂 Ali neka, opet se u Vrbovskom nešto odradilo.. Lijepo je za vidjeti!!!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: