kultura i zabava

AKO CIJENITE PRONICLJIVOST, DOBRU ZEZANCIJU I POMAKNUTE KONCEPTE: Poklonite (si) knjigu Disaster – Dijagnoza modernog biznisa


Ako ste biznismen koji vapi za protuotrovom današnjem stanju poslovnog svijeta odnosno netko tko cijeni pronicljivost, dobru zezanciju i pomaknute koncepte onda ste sigurni kandidat za knjigu Disaster – Dijagnoza modernog biznisa.

Sažeto iskustvo prikupljano desetljećima

Knjiga Disaster je ustvari slikovnica i namijenjena samo blistavima i hrabrima. Ona otvara oči i ukazuje kako nije vrlina biti nesretan, kako ne valja robovati pravilima, sustavima i kako treba vrednovati igru i kreativnost. Na njenim stranicama sažeto je iskustvo prikupljano desetljećima, u domaćem i međunarodnom biznisu, u okruženju koje je preplavljeno nebitnim informacijama, lažnim vijestima, ljudskom glupošću, neviđenim pritiskom na naše ponašanje i našu moralnost.

Preobražaj surove i nepotrebne ozbiljnosti u jednostavnu igru

Zamisao  a kasnije i koncept te slikovnice za biznismene napravljene kao preobražaj surove i nepotrebne ozbiljnosti u jednostavnu igru, proizašli su od ženskih snaga Crocona – Linde Poščić Borovac i Ane Zoričić a onda su se kreativnom timu pridružili Veronika Uravić Čolak i Zoran Krušvar koji su pomogli oživjeti ovu ilustriranu, ponekad brutalnu, istovremeno za-krepat-smiješnu knjigu za poslovne i sve druge ljude.

Knjiga nije za osjetljive jer  secira stanje poslovnog svijeta

Te riječke kreativke i jedan kreativac upozoravaju da njihova knjiga nije za osjetljivog čitaoca jer u njoj se secira stanje poslovnog svijeta posljednjih godina i svih onih koji mu pripadaju, kroz koncept klinike (PM Clinic) za liječenje poslovnjaka puklihk’o kokica od svega s čim se bore na dnevnoj bazi te taj svijet pokušavaju „izliječiti“. U knjizi postavljaju pitanja koja ukazuju na ključne probleme suvremenog poslovnog svijeta.

Zašto je srž posla

Zašto je srž posla zarobljena neprekidnom paradom formulara, upitnika, predugačkih ugovora? Zašto trošimo 15+ godina u obrazovnom sustavu koji nas ne priprema za život? Zašto neodgovorne lijenčine plaćamo pravim novcem kad je njihov rad lažan? Zašto odnosi između poslovnih partnera sve više izumiru i nečija riječ sve manje znači? Zašto sve kompliciramo umjesto da pojednostavljujemo? Zašto smo zaboravili slušati?

Saznajte više…

Ako ste si a sigurno jeste postavili bar jedno od ovih pitanja svakako si poklonite ovu slikovnicu ili poslovnim partnerima, zaposlenicima, prijateljima. Knjiga je izašla u dvije naklade, na hrvatskom i engleskom jeziku a više o svemu možete saznati na www.pmclinic.hr.

%d blogeri kao ovaj: