gospodarstvo

JEDAN DOPIS MIJENJA SVE: Gradonačelnik Mufić pisao ministru Butkoviću i odmah vratio željezničku liniju


Gradonačelnik Mufić i ministar Butković vraćaju željezničku liniju

MORAVICE – U rješavanje problema željezničkog prevoza učenika i nastavnika Željezničke tehničke škole Moravice koji zbog ukidanja jutarnje vozne linije ne stižu na vrijeme u školu, uključio se gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić. Kako stoji u obavijesti na službenoj gradskoj stranici tijekom jučerašnjeg dana gradonačelnik Mufić, poslao je dopise ministru Olegu Butkoviću kao i predsjedniku uprave HŽ putnički prijevoz Željku Ukiću. U objavljenom dopisu predsjedniku uprave HŽPP- a pojasnio je problem lokalne srednje škole nastao ukidanjem linije koju su koristili učenici i nastavnici te zamolio pronalaženje hitnog riješenja i ponovnu uspostavu ili ukinuti ili nove linije koja bi im omogućila dolazak u školu na vrijeme.  Kako stoji dalje u gradskoj obavijesti odmah po upućivanju dopisa, ministar Butković odgovorio je gradonačelniku kako će linija biti vraćena.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija, Gorske novosti, vlada.gov.hr

15 comments on “JEDAN DOPIS MIJENJA SVE: Gradonačelnik Mufić pisao ministru Butkoviću i odmah vratio željezničku liniju

 1. Covid 19

  K…cccccc ja sam mislo da će Mufan sada kupiti vlak !!!

 2. Pa koja smo mi k… država. Željeznica ukine liniju, Gradonačelnik intervenira i vlak opet vozi. Mufiću tebi svaka čast što si intervenirao, ali ovi u HŽ nisu ni za ovce čuvat. Mufiću, kada si toliko močan, ne dozvoli željeznici da kasni, izmjeni ih i smanji broj zaposlenih barem za 50%, i ako ikako možeš sredi da jedan vlak vozi za Lukovdol-Severin- Jadrč- Ponikve. Žao mi je kada vidim ove iz Beloga kraja kako na Stubici satima stoje i čekaju bus ili nekoga da ih prebaci doma. Sada sam se uvjerio da si svemogući i da će i ova linija za Beli kraj profunkcionirati.

  • ANTIMON

   Joj Juda, svaki dan vozim pokraj Stubice i nikada nikog nisam vidio da satima čeka, možda tamo malo niže, ali mislim da bi si oni mogli i auo kupiti, nisu tako jadni, bez brige, a vlak pa normalno nek zatrubi i krene

   • Antimone, ne baš satima ,nemoj me doslovce shvaćati, To ja onako malo dramatiziram, valjda ne misliš da sam i ozbiljno mislio u vezi vlaka za Severin i Jadrč. Ali da je Beli kraj jako loše prometno povezan sa Vrbovskom stoji. Nego koja budala usred školske godine odluči ukinuti školski vlak, kakvo je njegovo promišljanje, i taj propalica je neki faktor odlučivanja. Kojom se logikom vodio da ukine jutarnji vlak za đake, ne ću reći za radnike jer njih više niti nema. Ta kategorija u Gorskom kotru je istrebljena. Kada je jedan telefonski poziv promijenio Njegovu odluku onda ti je jasno kojim ju je čvrstim argumentima i donio. Javio sam se samo da ljudi vide kakvi diletanti odlučuju,koje stručne reference imaju da ih se bilo što pita. Vjerojatno je njegova stranačka iskaznica i njegova jedina kvalifikacija da radi u HŽ.

 3. ANTIMON

  Pa tako i treba, bez kukanja i plakanja, prozivanja i sastančenja, svaka čast

 4. Gor(s)ki

  “Iz HŽPP-a ističu da su bili primorani privremeno smanjiti opseg željezničkoga putničkog prijevoza”
  OVO NEMA NITI u Zimbabveu.
  Pozoveš Binga(kako brat) i on sve riješi

 5. Čika Ilija

  Danas možete vidjeti tipičan primjer ulizivanja šefu gradskog činovničića koji na facebooku na tu temu piše hvalospjeve na račun svog nadređenog .
  Nadamo se Ivek da je gazda zadovoljan.

  • Ivan Štefanac

   Ivek ili Ivan Štefanac nije činovnikić niti se “uvlači” svome šefu. Ja sam službenik koji odgovorno radi svoj posao, a na FB napiše ono što misli da je ispravno. Ne trebam šefovu milost niti sam je ikada tražio. Mislim da malo tko ima “jaja” kao ja. Mene nije primio na posao Željko Mirković, iako je korektan bio pa se nije miješao u posao povjerenstva. Pročelnica gospođa Katarina vjerojatno je prepoznala nešto u meni, u kvaliteti posla pa sam tako ostao u Gradskoj upravi. Svi vi, koji se potpisujete pod pseudonimima, potpišite se javno. Možemo se suočiti u svemu. Kada budete navukli moje cipele, hodali s njima kroz život kao ja, onda me prozivajte. Neka se javi samo jedan stanovnik Grada Vrbovskog prema kojemu nisam bio korektan. Nisam činovnikić, već čovjek koji je pregazio trnje i grmlje da bi sam odgojio dijete, postao ponosan djed dvije unuke. Svoje niske udarce ostavite za rješavanje vlastitih frustracija. Kada se sretnemo na cesti, pogledajte mi u oči i recite ono što ste napisali pod “čika Ilija”.

 6. Cika Mufic je vratio vlak za 5 min na prugu!!! Za razliku od ostalih politicara koji uglavnom “naklapaju” i “obecaju” on rjesava probleme..
  A gradskom cinovniku svaka cast.. Rekao je istinu koju svi drugi znamo..

 7. Drug Đuro

  Neka čika Mufic nazove ministra da napravi zaobilaznicu oko grada Vrbovskog jer nas svejedno najavljeni veliki investitori zaobilaze u velikom luku .
  COVID i ja sam pomislio da će Mufic sada kupiti vlak , šta me čak ne bi
  iznenadilo s obzirom na sve promašene investicije

 8. Čika Ilija

  Kuno kunice dotični činovničić slabo vidi kao i ti jer će vas SDP pomesti na slijedećim izborima , kao šta je ekipa i pomela Mufanov SNV na čelu sa Rokom i Dujom , ali to njemu neće biti problem jer ako me sjećanje dobro služi
  on je i bio član partije pa će se brzo prešaltati .
  Nema Tkalje u HDZ u , nema Račkog ,
  nema SNV a sa Rokom i Dujom .

 9. Bas me zanima tko je SDP ov kandidat za Gradonacelnika.. Vjerojatno opet netko smijesan.. Srbi glasaju po naputku, samo od ovih “svojije” su dosad dobili stiku da ne kazem kamo.. Tako da je za njih Mufic tata – mata jer od nega dobiju sve.. A Hrvati ce glasati svi za Mufica u to budi siguran.. Za nikog drugog!! Pa sad to sve zbroji i oduzmi i znat ces slijedeceg sefa grada😂😂😂😂

  • Župan

   tebe će janeš….bivši si član….

 10. Central Info

  Zasto, veliki gradonacelnik nije kod Butkovica reagirao odmah kad je vlak ukinut s obzirom da obadvojica pusuu isti rog nego su umjetno napravili problem te se dogovorili da Mufic napise famozni dopis a ovaj ce brze vratiti vlak tako da Mufic ispadne heroj I zaradi koji predizborne glas.Gospodo,zbilja ste prozirni, pa te fore nisu ni za malu djecu. Daj Mufane smisli nesto bolje, ovo ti je palo u vodu. Vas Central Info.

 11. Central Info

  Zanimljivo manipuliranje svekolike hrvatske javnosti od strane gradonacelnika Mufic a I ministra koji puse u zajednicki rog sa Muficem. Jasno je vidljivo da se radi o jeftinom triku zato sto Mufic nije reagirao kod Butkovica odmah po stavljanju potpisa na ukidanje vlaka 703 od strane ministra Butkovica nego su se zajedno dogovorili da Mufic posalje famozni dopis MInistru Butkovica za spas skole u Moravicama uz toboznju veliku zabrinutost a ministar ce uz veliki napor udobrovoljiti Mufic da ovaj ispadne veliki dobrocinitelj. Svi mi vrlo dobro znamo Mufic da si ovu ljigavost napravio zbog glasova u predizborne svrhe ali ovo je zbilja jadno I prozirno, ovakve fore vise ne prolaze ni kod male djece. Vas CentraL Info.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: