gospodarstvo

OD PONEDJELJKA ZAHVALJUJUĆI VRBOVŠČANSKOM GRADONAČELNIKU: Ponovno vozi vlak 703 na relaciji Rijeka – Ogulin


MORAVICE – Na službenim stranicama srednje Željezničke tehničke škole Moravice objavljena je obavijest da od ponedjeljka ( 22. veljače) ponovno vozi vlak 703 na relaciji Rijeka (5:30) – Ogulin (7:48).

Ukinuta linija je vraćena nakon provedene dodatne analize

Tako je vraćena nedavno ukinuta željeznička linija zbog koje 40 učenika i pet nastavnika te moravičke srednje škole nisu stizali na vrijeme na početak nastave. Prema obrazloženju iz HŽPP-a ukinuta linija je vraćena nakon provedene dodatne analize a vlak 703 koji je namijenjen prvenstveno prijevozu učenika neće voziti vikendom i blagdanima kao niti za vrijeme ljetnog školskog raspusta.

Novi vozni red sa smanjenim opsegom željezničkog putničkog prijevoza

Podsjetimo, HŽ Putnički prijevoz 25. prosinca donosi novi vozni red sa smanjenim opsegom željezničkog putničkog prijevoza a sve zbog epidemiološke situacije i usporavanja gospodarstva što je pak dovelo do drastičnog smanjenja potražnje za uslugama prijevoza. Takvom promjenom voznog reda, između ostalih ukinuta je i sporna linija koju je koristio veći broj učenika putnika ali i nastavnika srednje škole u Moravicama i koji zbog toga više nisu stizali na vrijeme u školu odnosno na posao.

Linija vraćena tek uključivanje gradonačelnika Vrbovskog Dražena Mufića

 Zbog tog problema regairali su iz škole međutim tek uključivanje gradonačelnika Vrbovskog Dražena Mufića u rješavanje problema donjelo je i rezultate. Naime, odmah po upućivanju dopisa poslanog 15. veljače, ministar Butković odgovorio je gradonačelniku Vrbovskog kako će linija biti vraćena što će se i dogoditi ovog ponedjeljka.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, ilustracija

2 comments on “OD PONEDJELJKA ZAHVALJUJUĆI VRBOVŠČANSKOM GRADONAČELNIKU: Ponovno vozi vlak 703 na relaciji Rijeka – Ogulin

 1. Čika Ilija

  Ivek nemoj spavati ajmo red hvale red ulizivanja voljenom šefu .
  Šta je sa ostalim gradskim djelatnicima opet spavaju zimski san ?!?!
  Budete po nosu u ponedjeljak dobili kad dođete raditi .

 2. Ivan Štefanac

  “Ivek, nemoj spavati! Hajdemo, red hvale, red ulizivanja voljenom šefu! Što je s ostalim gradskim djelatnicima? Opet spavaju zimski san? Dobiti ćete po nosu u ponedjeljak kada dođete raditi.

  Eto, dragi čika Ilija, ovako bi trebao donekle izgledati tvoj komentar. Ovako, nepismenost te otkriva! Molim te ostavi me na miru. Javio sam se preko Fb jer se radilo o komentarima uže skupine ljudi uz nadu da će to tako ostati. Moj “voljeni šef” nema Fb i nisam niti očekivao da će to vidjeti. Zato si se ti potrudio da je vjerojatno vidio. Ja ga danas nisam vidio niti sam dobio po nosu, a nije me niti hvalio. Čika Ilija, ne da mi se gubiti vrijeme na takve poput tebe. Da mi se komentira i “kaki odnosno sere” po ljudima na portalu Gorske novosti onda bih odabrao neko ime i skrivao se iza njega kao i ti. Pisao bih pamflete….Svoje komplekse liječi na sebi čika Ilija….nas ostavi na miru.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: