gospodarstvo

KOMUNALAC BOGATIJI ZA NOVO VOZILO: Za sakupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada pristiglo specijalno vozilo MAN


VRBOVSKO – Vozni park vrboščanskog Komunalca bogatiji je za novo vozilo za sakupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada (MKO). Kako bi se pravilno rukovalo novim vozilom jučer je, javljaju iz Komunalca, održana obuka radnika i vozača. Kako ističe Stefani Jadro Štefančić, članica uprave društva i voditeljica odjela općih, pravnih i kadrovskih pitanja u Komunalcu, novonabavljeno specijalno vozilo MAN 12.250 sa nadogradnjom FARID zapremine je 10 m3 i u najvećem dijelu financira se putem kapitalnih pomoći Grada Vrbovskog. – Novonabavljeno komunalno vozilo za MKO, kao i komunalno vozilo za odvojeno prikupljanje otpada (za koji je sklopljen Ugovor o javnoj nabavi s rokom isporuke do listopada 2021. i financira se 85 % iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova) te izgradnja reciklažnog dvorišta, predstavlja zaokruženu priču gospodarenja otpadom na području našega grada na koju su ponosni svi djelatnici društva Komunalac d.o.o. te Grad Vrbovsko na čelu sa gradonačelnikom Draženom Mufićem, naglasila je Jadro Štefančić.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupio Komuanlac Vrbovsko

4 comments on “KOMUNALAC BOGATIJI ZA NOVO VOZILO: Za sakupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada pristiglo specijalno vozilo MAN

 1. Nezadovoljni građanin

  Ode cijena smeča u nebo

  • Nezadovoljni građanin
   103 kn odvoz smeća 1 puta MJESEČNO !!!
   22 kn = 1 kubik vode,1000 lit. !!!
   25 kn JEDNA kutija cigareta DNEVNO !!! To je 750 kn MJESEČNO !!!
   ukući dva pušača 50 kn DNEVNO !!! To je 1500 kn MJESEČNO !!!
   i sada su tebi sve usluge od komunalca skupe
   lijepo si zatvori vodu a ujutro kada obaviš veliku i malu nuždu
   ubodi u školjku tu svoju tupavu glavu pa malo razmišljaj
   ili ne s..i više !!!

   • Samo da se zna kubik vode košta 15,99 kn. Očito su mnogi neupućeni pa lupetuju gluposti. Ili jednostavno ne znaju čitati i zbrajati. Ali ok, ionako imaju onih koji će sve dati besplatno od ponedjeljka.

   • Nezadovolji građanin

    Nabi si ti glavu u školjku jer ocito nemas pojma ali ok imamo najskuplju vodu i među najskupljim gradovima odvoz otpada (sramota)

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: