sport i školstvo

NA POJEDINAČNOM DRŽAVNOM PRVENSTVU U KUGLANJU ZA VETERANKE 60+: Slavica Grgurić Pajnić iz KK Ravnogorac Ravna Gora osvojila srebrnu medalju


RAVNA GORA – Na pojedinačnom državnom prvenstvu u kuglanju za veteranke i veterane 60+ Slavica Grgurić Pajnić iz KK Ravnogorac Ravna Gora osvojila je srebrnu medalju.

Peti veteranski nastup i treća osvojena medalja u kuglanju

Grgurić Pajnić, inače uspješnoj goranskoj sportašici u veteranskoj atletici, ovo je bio peti veteranski nastup i treća osvojena medalja u kuglanju. Na ovom natjecanju je nastupila za KK Ravnogorac, Ravna Gora čija je članica drugu sezonu.

Oglasi
  • Svakako me veseli da sam mogla nastupati na tome prvenstvu prvenstveno iz zdravstvenih razloga što je veoma bitan faktor u veteranskim kategorijama. Iako su  mi trebala samo tri čunja do prvog mjesta nisam nezadovoljna jer zapravo u kuglanju samo jedan loši izbačaj nosi ta tri čunja a ja sam pogriješila nekoliko puta tako da zaista ne trebam žaliti, komentirala je svoj nastup Grgurić Pajnić ističući kako je na stazi imala podršku i pomoć od klupske kolegice Štefanije Pezerović te joj se na tome i ovom prilikom zahvalila.
Oglasi

Kugla u jednoj mladoj kuglačkoj sredini

Zahvalu je Grgurić Pajnić uputili i svom klubu Ravnogorac iz Ravna Gora na podršci koju joj pružaju te istaknula da joj je velik poticaj i to jer kugla u jednoj mladoj kuglačkoj sredini što pridonosi i njenoj motivaciji za kuglanjem.

Rezultati

Pojedinačno državno prvenstvo u kuglanju za veteranke i veterane 60+ održano je ovaj vikend u Bjelovaru na Gradskoj kuglani. Uz srebrnu Grgurić Pajnić na pobjedničkom postolju, zlatna je bila Kata Matanić ŽKK Obrtnik Slavonski Broda a brončana Vesna Križanić iz ŽKK Kupa Ozalj. U rangu veterana prvo mjesto osvojio je Zdravko Cegur KK Željezničar Karlovac, drugo Zvonimir Plevnjak KK Prosvjetar Čakovec a treće mjesto Nikola Rosandić KK Sirela Bjelovar.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Slijeva na desno: Vesna Križanić, Kata Matanić, Slavica Grgurić Pajnić

Oglasi
%d blogeri kao ovaj: