sport i školstvo

NA PRVENSTVU U ČAKOVCU: Tri zlatne medalje Slavice Grgurić Pajnić

Slavica Grgurić Pajnić AK Kvarner Rijeka, Vesna Musulin AK Kvarner Rijeka, Marjeta Čad Slovenija, Sandra Šarić Zagreb

DELNICE – Na 25. otvorenom međunarodnom atletskom prvenstvu Hrvatske za veterane i veteranke, Delničanka Slavica Grgurić Pajnić iz AK Kvarner Rijeka osvojila je tri zlatne medalje i naslove prvakinje Hrvatske za 2021. godinu.

Zlata  u bacanju kugle, diska i koplja

 Prvenstvo održano u Čakovcu na stadionu Mladost, Grgurić Pajnić bio je prvi atletski nastup u ovoj godini a zlata je osvojila u bacanju kugle, diska i koplja. Nastup na prvenstvu Hrvatske za uspješnu goransku atletičarku veteranku Grgurić Pajnić bio je posebna čast a kako kaže, kao i za sve sportaše poseban je bio i protekli period obilježen koronom.

Korona omela kontinuitet u nastupima i treninzima

U proteklim sam godinama imala do desetak sportskih nastupa no situacija sa koronom omela je onaj bitan faktor kontinuiteta u nastupima i treninzima, kaže Grgurić Pajnić te dodaje kako sveobuhvatno mora biti zadovoljna. U kategoriji W65 plus u bacanju kugle, diska i koplja, ostvarila sam rezultate za zlatne medalje što daje svakom sportašu poticaj i nagradu.

Na samom vrhu Hrvatske veteranske vrste

Nikada nisam mislila da ću svojim bacanjima dosegnuti neke pozicije među zaista vrhunskim bacačicama, no evo sve je moguće da se dogodi i dogodilo se na moje veliko zadovoljstvo, istaknula je Grgurić Pajnić koja se na tablicama Hrvatske veteranske vrste, svih vremena, nalazi na samome vrhu već i u dobnim skupinama W55, W60, W65.

Brojni uspjesi klupskih kolega

Na natjecanju u Čakovcu iz mnogobrojnih atletskih klubova uz predstavnike Hrvatske nastupili su i atletičari iz Bosne i Hercegovine, Mađarske i Slovenije a uz Grgurić Pajnić odlične rezultate na tom prvenstvu ostvarili su i njene klupske kolege, atletski veterani AK Kvarner – Vesna Musulin u kategoriji W60 u bacanju kugle i diska dvije zlatne medalje, Branislav Poznanović  Men 75 zlatna medalja u  trčanju  na 100 i zlato na 200 metara, Igor Štrk u kategoriji Men 60 u skoku s motkom sa odličnih 2.60 m osvojio je zlatnu medalju.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupila Slavica Grgurić PajnićNa fotografiji Slavica Grgurić Pajnić AK Kvarner Rijeka, Vesna Musulin AK Kvarner Rijeka, Marjeta Čad Slovenija, Sandra Šarić Zagreb

Oglasi
Oglasi
%d blogeri kao ovaj: