crna kronika

OD ODBACIVANJA MASKI DO 53 OBOLJELA U JEDNOM DANU: Planinski raj postao – raj za koronu


Oglasi

GORSKI KOTAR – Goranska sredina čiji je čelnik najžešći zagovaratelj antimaskera, koji je tu mjeru prije dva mjeseca čak i ukinuo na lokalnoj razini, jučer je zabilježila rekordan broj novooboljelih od korone. U Čabru su tako jučer evidentirane čak 53 novooboljele osobe a koji je s njih ukupno 113 u zadnjih 14 dana preuzeo neslavno vodstvo u cijelom Gorskom kotaru.

Dnevni rekord Vrbovskog

U Delnicama koje su do sada prednjačile jučer je zabilježena 21 zaražena osoba a prema ukupnom broju u dva tjedna sa njih 48 zauzima drugo mjesto na ljestvici zaraženih u goranskom kraju. Iako je treća na ljestvici Ravna Gora sa ukupno 42 zaražena jučer je imala novih tek 4 no zato je u Vrbovskom jučer postignut dnevni rekord od njih čak 19 novozaraženih gdje je ukupno 34 oboljelih osoba.

U 14 dana 285 oboljelih

Prema ukupnom broju na ljestvici zaraženih nakon Vrbovskog su Lokve sa njih 16 ( 4 novooboljele osobe), slijede Brod Moravice sa ukupno njih 10 (1 novooboljela), zatim Skrad sa 9 (3 novooboljele), 8 imaju Fužine ( 1 novooboljela) i Mrkopalj u kojem je ukupno u zadnjih 14 dana samo 5 zaraženih osoba ( 3 novooboljele). Sa  jučerašnjim danom u Gorskom kotaru je zabilježen novi dnevni rekord novozaraženih koji je nakon sedam dana narastao sa 85 na 109 a koji ukupno u zadnjih 14 dana broji 285 oboljelih osoba.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija, Photo by Bruno Kelzer on Unsplash

%d blogeri kao ovaj: