gospodarstvo

DANAS JE TEŠKO I DIREKTOR BITI: Čelni čovjek komunalnog društva nakon samo par dana dao otkaz zbog – negativnih komentara!


Oglasi

FUŽINEDa nije lako biti direkor komunalnog društva najbolje je pokazao slučaj u Fužinama.

Ostavka zbog – kometara!

Nakon samo par dana rada na čelnoj poziciji KTD-a Fužine novoizabrani direktor iznenada je dao otkaz i to zbog komentara na društevnim mrežama! Podsjetimo, prije tjedan dana, predhodnoj direktorici KTD-a naprasno je uručen otkaz i odmah je imenovan novi direktor.

Iznenada izabran

Taj prijedlog načelnika Fužina i predsjednika Skupštine društva odnosno Općinskog vijeća jedino nisu podržali PGS-ovi vijećnici koji su se o tome i javno očitovali. Naime, u svom priopćenju ukazali su na apsurdnost situacije koja se odvijala na spornoj burnoj sjednici na kojoj je jednoglasno, gotovo bez primjedbi, prihvaćen Izvještaj o radu direktorice Društva, da bi joj se potom izglasao otkaz bez ikakvog objašnjenja o razlozima tog čina. Većinom glasova odmah je potom imenovan novi direktor no koji nije izdržao niti tjedan dana.

Ipak moraju raspisati natječaj

Da su samo nakon par dana ostali bez novog direktora komunalnog društva potvrdio je načelnik Općine Fužine i to nakon upita PGS-ovke Nataše Blažević. Novi direktor svoju naprasnu ostavku je obrazložio neugodnim ozračjem stvorenim napisima na društvenim mrežama te nekoliko mu upućenih neugodnih telefonskih poziva. Tako će sada u komunalnom društvu Fužina nakon što su naprasno dali otkaz dosadašnjoj direktorici a novi direktor ih naprasno sam napustio, opet morati raspisati natječaj i potražiti čovjeka koji će čelnoj funkciji ozbiljnije pristupiti.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija, Photo by Tetiana SHYSHKINA on Unsplash

%d blogeri kao ovaj: