gospodarstvo

NEMA SREĆE U GORANSKIM KOMUNALNIM DRUŠTVIMA: I direktorica u Vrbovskom dala iznenadni otkaz – razlog je više nego očekivan


Oglasi

VRBOVSKO – Komunalna društva u Gorskom kotaru baš nemaju sreće s direktorima. Nakon nedavnog slučaja u Fužinama gdje u tamošnjem KTD-u novoizabrani direktor nije izdržao niti tjedan dana, bez čelne osobe u gradskom društvu sada je ostalo i Vrbovsko.

Sâma direktorica ne daje komentare…

Nije Komunalac ali su Vode Vrbovsko od kuda je naprasno otišla višegodišnja direktorica Nikolina Mamula. Naime, danas je na službenim stranicama Grada Vrbovskog objavljen Javni natječaj za izbor direktora Voda Vrbovsko. U telefonskom razgovoru sa sada već bivšom direktoricom  Mamulom koja je na čelnoj funkciji Voda Vrbovsko bila zadnjih sedam godina, nismo uspjeli dobiti nikakvo obrazloženje o njenoj ostavci jer je kako nam je kazala trenutno zauzeta te će možda tijekom dana moći razgovarati.

… ali je predsjednik Skupštine rječitiji

Za razliku od Mamule za razgovor je bio dostupan gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić i predsjednik Skupštine društva Vode Vrbovsko koji nam je kazao da je Mamula već od nedjelje na drugom radnom mjestu u Švedskoj!. Ostavku je, kaže Mufić, direktorica Mamula društvu najavila još prije mjesec dana s obrazloženjem kako odlazi na drugo radno mjesto. Direktorica je Društvo na vrijeme upoznala sa svojim namjerama da traži novo radno mjesto i kada ga je našla podnjela je ostavku kazao je Mufić uz komentar kako nije iznenađen tim činom jer je i ona kao i većina u Hrvatskoj otišla za bolje plaćenim poslom.

I njena predhodnica otišla u inozemstvo

Zanimljivo iz istog razloga otišla je i Mamulina predhodnica Nina Vinski. U potrazi za boljim poslom s čelnih funkcija u Komunalcu i Vodama Vrbovsko krajem 2014. godine Vinski je otišla u Irsku nakon koje s početkom 2015. godine Vode Vrbovsko preuzima Nikolina Mamula koja je sada isto tako otišla za boljim poslom u inozemstvo.

Oglasi

AUTOR: Nensi TATAR

FOTO: Arhiva, ilustracija, Nensi TATAR

%d blogeri kao ovaj: