sport i školstvo

KORISTITI ĆE SVI VRBOŠČANSKI KUGLAČKI KLUBOVI: Stigla vrijedna donacija Vijeće Srpske nacionalne manjine


Oglasi

VRBOVSKO – Vrboščanskim kuglačima, Vijeće Srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog, darovalo je multifunkcionalni laserski pisač.

Važno nam je poticanje svih naših klubova i drugih organizacija

Donaciju je uručio predsjednik VSNM  Milan Vukelić koji je tom prilikom istaknuo da su na zamolbu KK Gomirje i njegovog predsjednika Nikole Vignjevića odgovorili u ekspresnom roku i nabavili multifunkcionalni laserski pisač koji će olakšati organizaciju utakmica svim klubovima koji se takmiče u kuglani u Vrbovskom, a to su osim KK Gomirje još i KK Željezničar iz Moravica te KK Kamačnik i KK Policajac iz Vrbovskog. – Kao što pokazujemo tijekom cijeloga dosadašnjeg mandata, vrlo važno nam je poticanje svih naših klubova i drugih organizacija da što kvalitetnije provode svoje aktivnosti. Sport i rekreacija vrlo su važni i lijepo je vidjeti da još ima snage, volje i želje da se ljudi druže i redovito bave sportom, pogotovo u trenutnim uvjetima gdje je stanovnika, pa samim time i članova sve manje.

Zaista je zadovoljstvo doći ovdje i pogledati kvalitetne sportske utakmice

Važno je napomenuti da o svakodnevnom angažmanu svih članova ova četiri kluba ovisi i popunjenost, uređenost i čistoća vrboščanske kuglane te je zaista zadovoljstvo doći ovdje vikendom i pogledati kvalitetne sportske utakmice, istaknuo je Vukelić te dodao da će VSNM Grada Vrbovskog i dalje pratiti sve organizacije na vrboščanskom području i truditi se olakšati im svakodnevne uvjete rada. VSNM Grada Vrbovskog, sredstva u iznosu od 1.000 kn, za donaciju pisača osiguralo je uz pomoć Srpskog narodnog vijeća, a samoj primopredaji donacije uz predsjednika Vijeća Vukelića sudjelovali su i predsjednik KK Gomirje, Nikola Vignjević, KK Željezničara, Rade Mrvoš, KK Kamačnika, Dinko Kolić te KK Policajca, Ivica Brozović koji su u ime klubova Vijeću uputili zahvalu na toj korisnoj i vrijednoj pomoći.

Oglasi

AUTOR: Nensi TATAR

FOTO : VSNM Grada Vrbovskog

%d blogeri kao ovaj: