crna kronika

POTRAGA ZA NESTALIM MUŠKARCEM TRAJE I DALJE: Pogledajte koji je sve teren pretražen


Oglasi

VRBOVSKO – Potraga za nestalim muškarcem na području Vrbovskog  traje i dalje. Kako danas javljaju iz HGSS-a u potrazi pokrenutoj 22. studenog, u prva dva dana obavljena je pretraga terena kao i pretraga toka rijeke Dobre čamcima i dronovima.

Visok vodostaj i hladnoća

Zbog visokog vodostaja i hladnoće pretraga rijeke je bila vrlo zahtjevna pa su u potragu bile uključene HGSS Stanice Delnice, Ogulin, Rijeka, Zagreb i Samobor. Ronioci specijalne postrojbe MUP-a izvršili su zarone 25. studenog a u nastavku, 27. studenog, uslijed smanjenja vodostaja i bolje vidljivosti ponovno je obavljana pretraga toka rijeka čamcima i dronom. Lokacije koje su bile opasne za pretragu roniocima pretražene su podvodnom kamerom. U potrazi su sudjelovala 44 člana HGSS-a sa tri potražna K9 tima te pripadnici vatrogasaca i MUP-a.

Potraga se nastavlja smanjenim intezitetom

Unatoč svemu poduzetom nestala osoba nije pronađena. Potraga se nastavlja smanjenim intenzitetom, ističu danas u HGSS-u. Podsjetimo, u utorak 22. studenog, na području izletišta Kamačnik u Vrbovskom pokrenuta je potraga za nestalom osobom. Tijekom potrage vrboščanski policajci pronašli su automobil nestale osobe na parkiralištu bistroa Kamačnik koji je tamo još od nedjelje 20. studenog. Drugi dan o potrazi se ogasila Policijska uprava primorsko-goranska ističući da u traganju sudjeluju policijski službenici, pripadnici HGSS-a sa potražnim psima i drugom opremom te vatrogasci a da se pretraga terena obavlja na toku rijeke Dobre  i okolnom području u Vrbovskom.

Oglasi

AUTOR: Nensi TATAR

FOTO: Nensi TATAR/HGSS

%d blogeri kao ovaj: