sport i školstvo

NA NO BORDER KUPU U ITALIJI : Skijaš SK Goranin Ivano Pelko osvojio broncu a sedam sportaša kluba ušlo u Top 10!


Oglasi

DELNICE – U Sappadi u Italiji na NO Border cupu, skijaš SK Goranin Ivano Pelko osvojio je brončanu medalju a sedam skijaša delničkog kluba ušlo je u Top 10. – Naš Ivano Pelko (Pele) odvozio je odličnu trku. Cijelo je vrijeme bio u prvoj grupi najboljih, a onda je pred kraj stisnuo zube, dodao gasa i dojurio do bronce, pohvalili su se u delničkom klubu SK Goranin čiji su se skijaši nakon subotnjeg uspješnog natjecanja na Skradskoj dragi gdje su osvojili osam medalja požurili kućama i odmah nakon ručka krenuli za Italiju.

Uz brončanog Pelea, ističu u klubu, i Lana Sobol i Nikolina Živanović bile su cijelu utrku u borbi za medalju koja im je ipak na kraju izmakla za dlaku te dodaju da uzbuđenja nije nedostajalo. – Od prvog starta naših Bobeta i Štimca pa do posljednje utrke naše Nine adrenalin je rastao. Bilo je tako dobro vidjeti sve naše sportaše kako se bore, daju sve od sebe i kako jure stazama rame uz rame s najboljima!, ponosno su istaknuli u SK Goranin za koji je, kako kažu, Sappada i No Border kup odredište koje teško mogu preskočiti. Vjerni smo No Borderu već od 2017. godine i u našem kalendaru sve tri utrke kupa posebno su boldane. Mass start, slobodna tehnika, zahtjevna i odlično pripremljena staza, puna nizbrdica i uspona, prelijepo ali hladno vrijeme, visoke planine, žustro navijanje navijača – sve su to razlozi zbog kojih volimo Sappadu, ističu u klubu čijih se osmero sportaša natjecalo na tom kupu sa vršnjacima iz Slovenije, Austrije i Italije a sedmero je ušlo u Top 10.

U 14 ragazzi, 5km (41 takmičar) : IVANO PELKO, 3. mjesto, u 12 cuccioli, 2km (36 takmičara) : NIKOLINA ŽIVANOVIĆ, 4. mjesto, u 16 Allievi-maschile, 7.5km (28 takmičara) : MATIJA ŠTIMAC, 4. mjesto a BORIS ŠTEFANČIĆ, 5. mjesto, U 14 ragazzi – femminile 4km (38 takmičara): LANA SOBOL, 5. mjesto, LEA GAŠPARAC, 9. mjesto i NICOL ŠTIVIČIĆ, 20. mjesto i u 16-allievi-femminike, 5km (33 takmičara) : CHIARA GAŠPARAC, 9. mjesto. Uz čestitke na rezultatima iz SK Goranin najavljuju da se već vesele odlasku u Austriju na posljednju utrku ovogodišnjeg NO Border.

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : SK Goranin Delnice

%d blogeri kao ovaj: