sponzorirani članak

Zlata vrijedni savjeti prilikom uređenja apartmana i stana za najam


Apartmana na moru i stanova za najam u velikim gradovima sve je više i više. Samim time i konkurencija je velika i raste iz dana u dan. Zato je bitno da Vaš apartman istaknete s nečim drugačijim – nečim što će privući gosta na prvi pogled. Nije bitno samo kupiti neophodan namještaj. Treba se poigrati sa detaljima i u apartman unijeti šarm koji će ga istaknuti od konkurencije. Lijepe slike na zidu, dekorativni jastučići, indirektna rasvjeta, vaze s cvijećem, pokloni dobrodošlice, moderne sofe, velika ogledala – samo su neki od detalja o kojima treba voditi računa prilikom uređenja apartmana na moru ili stana za najam. U nastavku pogledajte savjete koji zlata vrijeme prilikom uređenja apartmana za najam.

  1. Uložite – sva investicija će se brzo vratiti – Nemojte štedjeti na namještaju prilikom opremanja stana za najam. Kvalitetan namještaj traje dugo, otporan je na habanje i u konačnici se isplati. Ukoliko iznajmljujete manji apartman ili stan – izradite si namještaj po mjeri kako biste iskoristili svaki milimetar prostora. Obnovite podne i zidne obloge. Nije bitno da li uređujete apartman u Dubrovniku, Rovinju, Gorskom Kotaru, Zagreb ili Slavoniji – zidove obojajte u boju prilagođenu lokaciji apartmana. Poanta je da apartman ili stan učinite maksimalno funkcionalnim, svježim i modernim.
  1. Angažirajte dizajnera interijera – Mnogi će na prvu pomisliti – što će mi dizajner interijera – što da ga plaćam kada ja znam to sam sve srediti… Ipak dizajneri interijera su završili visoke škole dizajna i znaju točno što kojem prostoru treba. Ako je tamniji stan – dizajner će ga učiniti svijetlim i toplim – izvući će maksimum iz svakoga prostora sukladno namjeni. Dovoljno je da pogledate samo fotografije apartmana koji su uredili dizajneri i arhitekti i stanove koji uređuje prosječan čovjek i sve će Vam biti jasno.
  2. Birajte dugoročna rješenja – Sofe i krevete sa štofovima koji su otporni na habanje, prljavštinu i vodu. Kupujte kvalitetne madrace i podnice. Stolove sa metalnim postoljima, kuhinje sa materijalima otpornim na habanje. Zidove obojite perivim bojama koji se lako očiste mokrom krpom i nije ih potrebno svako malo nanovo bojati i osvježavati. Na podove postavite parkete ili pločice koje su puno otpornije i dugotrajnije od laminata.
  3. Svijetlo u stanu – Bitna je stavka. Nitko ne želi živjeti u stanu koji je taman. Lako je sa stanovima koji imaju puno dnevnoga svijetla, koji su okrenuti prema jugu. Što sa malim stanovima koji se najčešće rentaju (male režije) i koji nemaju dovoljno prirodnoga svijetla? Treba osigurati dovoljno toplo žute led rasvjete u obliku lampi, stropne rasvjete i led traka. Danas led traku možete zalijepiti bilo gdje. Na primjer oko šanka, iza televizora, u kuhinju – traje dugo, a daje prijeko potrebnu svijetlost i toplinu.
  1. Multifunkcionalni namještaj – Birajte multifunkcionalan namještaj koji se može koristiti za više namjena. Na primjer tabure koji se lako pretvori u stolić za dnevni boravak, stol koji može služiti za ručanje, ali i kao uredski za rad na računalu. Trosjede na razvlačenje sa velikim sanducima za pohranu posteljine i slično.
  2. Ništa bez detalja! – Stara je poslovica koja čini prevagu u odabiru bilo čega. Tako je i sa apartmanima i stanovima za najam. Osigurajte im ručnike lijepih boja, postavite vaze sa ukrasnim cvijećem, na sofe stavite ukrasne jastučiće, zidove obojite u lijepe boje ili kombinaciju boja, poigrajte se malo sa indirektnom rasvjetom, osigurajte vašim gostima mirisne svijeće i jastučiće, poklon dobrodošlice, svježe voće i veliko ogledalo gdje se mogu našminkati i pospremiti za izlazak.

Sve je više privatnoga smještaja kako na Jadranu tako i u unutrašnjosti Hrvatske. Stoga je iznimno važno da Vaš stan za najam obogatite detaljima koji će ga istaknuti od konkurencije i osigurati Vam maksimalnu popunjenost tokom cijele godine.

SPONZORIRANI ČLANAK

%d blogeri kao ovaj: