sport i školstvo vijesti

IZVRSTAN USPJEH MORAVIČKIH OSNOVACA : Na državnom natječaju u pisanju kratke priče sedam ih se plasiralo u prvih 50% najboljih u državi a najbolja među njima osvojila treće mjesto i vrijedne nagrade


Uspješni učenici su Darin Goršić, Dina Marković, Doris Klaić, Petra Rebić, Tamara Kljajić, Dora Mance i Dora Štefančić.

Oglasi

MORAVICE  – U Područnoj školi Nikole Tesle u Moravicama danas je bilo posebno i svečano jer su se učenicima koji su ostvarili izvrstan uspjeh na državnom natjecanju uručile diplome i nagrade odnosno osvojeni certifikati.

Naime, kako javljaju iz škole sedam njihovih đaka plasiralo se u prvih 50% najboljih u Republici Hrvatskoj na državnom natječaju u pisanju kratke priče koji je organiziralo Hrvatsko udruženje profesora engleskoga jezika.

Uspješni učenici kojima je njihova mentorica, profesorica Davorka Nekić svečano uručila certifikate su Darin Goršić, Dina Marković, Doris Klaić, Petra Rebić, Tamara Kljajić, Dora Mance i Dora Štefančić.

Među tim najboljim učenicima posebno su uspješne bile Dora Štefančić, koja je zauzela visoko 9. od ukupno 69 mjesta i najuspješnija Doris Klaić koja je zauzela 3. mjesto u ukupnom poretku od 94 učenika kojoj su uz certifikat, uručene i nagrade Hrvatskoga udruženja profesora engleskoga jezika (pametni sat) te ovogodišnjeg sponzora Školske knjige (poklon vrećica s knjigama, bežičnom tipkovnicom i mišem).

Oglasi

AUTRO : Nensi Tatar

FOTO : OŠ Ivana Gorana Kovačića, Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: