crna kronika vijesti

U STRAHU SU VELIKE OČI: Na požar dimnjaka izašlo 35 vatrogasaca i 7 vozila


Jako je važno da prilikom poziva 112 osoba bude smirena i da sluša operatera, kako bi informacije bile što točnije a intervencije efikasnije.

Oglasi

ČABAR – Jučer su u Čabru vatrogasci intervenirali na požaru dimnjaka. Kako javljaju iz DVD-a Gerovo, prema dojavi koja im je stigla iza podneva dobili su informaciju da se radi o požaru kuće.

Stoga na intervenciju izlaze sa svojih 14 članova i dva vozila ali i alarmiraju i ostala društva Vatrogasne zajednice Grada Čabra koji im priskaču u pomoć s još 21 članom i pet vozila.

Po dolasku na mjesto požara uviđaju da se ipak ne radi o požaru kuće nego samo dimnjaka koji je ugašen nakon tri sata a u požaru nije ozlijeđena niti jedna osoba, ističu u DVD-u Gerovo te dodaju da na požar dimnjaka nije bio potreban toliki izlazak vatrogasaca međutim kriva informacija da se radi o požaru kuće na intervenciju je digla 35 vatrogasaca i 7 vozila.

Stoga iz DVD-a Gerovo svojim sugrađanima apeliraju da je jako važno da prilikom poziva 112 osoba bude smirena i da sluša operatera, kako bi informacije bile što točnije a intervencije efikasnije.

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : DVD Gerovo

%d blogeri kao ovaj: