gospodarstvo vijesti

JOŠ JEDNA VRIJEDNA DONACIJA DEUTSHE FEUERWEHRHILFE: Vatrogasna interventna odijela i obuću dobili DVD-i Kupjak i Stara Sušica


U ime njemačke humanitarne udruge za pomoć vatrogascima, iz Hanovera donaciju im je uručio njihov predstavnik Dirk Heidenreich.

Oglasi

STARA SUŠICA – Ravnogorska vatrogasna društva, DVD Kupjak i DVD Stara Sušica, dobili su vrijednu donaciju njemačke humanitarne vatrogasne organizacije. Humanitarna udruga za pomoć vatrogascima, Deutsche Feuerwehrhilfe e.V. iz Hanovera donirala im je interventna zaštitna odijela i obuću a donaciju im je uručio njihov predstavnik Dirk Heidenreich.

Primopredaja donacije održana je u Vatrogasnom domu DVD-a Stara Sušica gdje su predstavnici doniranih vatrogasnih društava uputili veliku zahvalu njemačkoj humanitarnoj vatrogasnoj zajednici i njihovom predstavniku, kolegi vatrogascu Heidenreichu te Veliboru Topolovec iz DVD-a San Marino iz Novog Vinodolskog koji je spona suradnje s njemačkim društvom i uz čiju pomoć su dobili donaciju.

O dugogodišnjoj suradnji i još jednoj donaciji iz Deutsche Feuerwehrhilfe e.V. u DVD-u Kupjak ističu : Kad nas je prije sedam godina zajedno s Veliborom Topolovec, iz prijateljskog nam DVD-a San Marino Novi Vinodolski po prvi puta posjetio njemački kolega vatrogasac, Dirk Heidenreich nismo mogli pretpostaviti da će se ta suradnja i izrazito prijateljski odnosi bez prekida održati sad već osmu godinu za redom. Ponovnim posjetom i novom izrazitom vrijednom donacijom dodatno je potvrđeno veliko srce ovog njemačkog profesionalnog i dobrovoljno vatrogasca i predstavnika njemačke humanitarne udruge za pomoć vatrogascima Deutsche Feuerwehrhilfe e.V. iz Hanovera, ističu u DVD-u Kupjak te dodaju da je također već drugu godinu za redom donacija opreme isporučena i DVD-u Stara Sušica kod kojih je i organizirana ova primopredaja donacije.

U znak zahvale uručiteljima donacije Dirku Heidenreichu i Veliboru Topolovec uručeni su prigodni darovi.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : DVD Kupjak,Stara Sušica

%d blogeri kao ovaj: