ostalo

GORSKI VIKEND: Od kultura i sporta do rocka i folklora


 

Detalj s prošlogodišnjeg Sportskog ljeta u Vrbovskom
Detalj s prošlogodišnjeg Sportskog ljeta u Vrbovskom

 

GORSKI KOTAR – Izletnički vikend u gorskom kotaru počinje u petak u 19.30 otvorenjem izložbe slika Novice Vučinića iz Moravica u  Memorijalnom muzeju Ivana Gorana Kovačića u Lukovdolu. Izložbu otvara Đorđe Petrović akademski slikar iz Karlovca a nakon toga slijedi glazbeni i folklorni program u amfiteatru uz paljenje krijesa.

Sportsko ljeto i Susret branitelja

U subotu u 9 sati počinje Sportsko ljeto u Vrbovskom. Sve kreće 11. dječjom biciklijadom, nastavlja se mountain bike rekreativnim maratonom, 6. duatlonom, malonogometnim turnirom i 6. cross utrkom Kroz Jelenski jarak, a pogledati možete natjecanja  4. Susreta branitelja Gorskog kotara . U sklopu sportskog ljeta od 10 do 19 sati održati će se i Revija tuning vozila.

Nogometni turnir i Noć Rocka

Isti dan ali pola sata kasnije u Mrkoplju caffe bar Sušilo i turistička zajednica općine  pozivaju  na malonogometni turnir Ljeto pod Čelimbašom koji će se održati  na nogometnom igralištu. Udruga Zdolanjski kraj u subotu od 17 sati organizira Noć Rocka na izletištu potok kod Delnica

Ljeto na Lujzijani i Karolini u Belom selu

U nedjelju u 16 sati počinje Ljeto na Lujzijani i Karolini u Belom selu. Pogledajte Vrnjevanje va vreme furmanov z Karoline uz domaćine Franju Švob Franinu, Zlatu Bujan Kovačević, Matiju Glada i Natašu Kozlicu. U 17 sati je Posjet Planinskom vrtu mirisa i okusa na Karolini uz domaćina Obrt Borovnica a od 18 sati – glazbeno duženje na karolinskom koritu uz KUD Lanterna iz Kraljevice i Pjevački zbor Fužine.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, arhiva – ilustracija

%d blogeri kao ovaj: