PRILIKA: Pomoć za uređenje fasade, stolarije ili krovišta


Delnice

Delnice

 

DELNICE – Delničani koji žive u prvoj zoni mjesta i ove godine namjeravaju urediti fasadu, stolariju ili krovište kuće pomoć će dobiti i od Grada. Naime, Grad Delnice u suradnji s Erste bankom raspisali su javni poziv za podnošenje zahtjeva za subvencioniranje kamata kod dodjela kredita upravo za te sanacijske radove na kućama.

Pravo za sve fizičke osobe sa prebivalištem u I. zoni naselja

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe sa prebivalištem u I. zoni naselja Delnice i to u ulicama Supilova do kina, Lujzinska, Ulica Ante Starčevića i Amerikanska ulica a koji redovito podmiruju sve obveze prema Gradu. Na odobreni kredit Grad Delnice subvencionira 100 posto kamate na iznos do 10 tisuća eura sa rokom otplate do 7 godina.

Natječaj je otvoren do iskorištenja proračunom osiguranih sradstava

Svi zainteresirani više detalja o potrebnoj dokumentaciji i zahtjevu koji se podnosi na posebnom obrascu mogu dobiti u Gradu ili na gradskoj službenoj internet stranici dok informacije o uvjetima dobivanja adaptacijskog kredita mogu saznati na stranicama banke koja je partner Gradu u ovom projektu. Roka za podnošenje zahtjeva nema jer je natječaj otvoren do iskorištenja proračunom osiguranih sradstava za tu namjenu a konačnu odluku o odobrenju kredita donosi banka uz predhodnu pismenu suglasnost gradonačelnika.

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi TatarKategorije:gospodarstvo

Oznake:,

%d blogeri kao ovaj: