ostalo

GORSKIM DO KUĆNOG LJUBIMCA: Stigao Kan a Tari, Bombi, Asatoru i Euru prijeti eutanazija

Kan

Kan
Kan

 

LIČ – U Sklonište za životinje Lič stigao je Kan, talijanske pasmine  Cane Corso. Kan je još štene, ima oko 7 mjeseci i izrazito je veseo, slaže se sa ostalim psima i obožava šetnje. Uz Kana i ostale pse smještene u skloništu svoj dom najhitnije traže Tora, Bombi i Euro jer eutanazija im prijeti već 21. rujna kao i Astor kojem rok za boravak u skloništu ističe 25. ovog mjeseca.

 

Tara, Bombi, Astor i Euro

Tora je prekrasna ženkica, stara oko godinu i pol,  umiljata, uravnotežena i slaže se sa svim psima. Bombi imao oko dvije godine mješanac je umiljatog pogleda i istog takvog karaktera, smiren, staložen i poslušan. Također dvogodišnjak Astor mješanac je njemačkog ovčara mirne naravi, voli duge šetnje u kojima je poslušan i bez problema hoda i bez uzice.  Euro koji je tek malo stariji od njih, ima oko četiri godine i šarmantni je mješanac. Spasite ih od nemile sudbine jer možda je upravo jedan od njih pas za vas koji će vam biti odan i pružiti svoju neizmjernu ljubav do kraja svog života.

 

Astor, Bombi, Euri i Tora
Astor, Bombi, Euri i Tora

 

Devet udomljenja

Za razliku od njih u svojim novim domovima uživaju udomljeni štenci Lara, George i sestrice Sissi, Simba i Sara. Spašeni su i Bad,  kojega je udomila gospođa koja ga je i pronašla, Matilda je ostala kod obitelji koja ju je privremeno čuvala a svoju novu obitelj pronašli su i Luna te djedica Benjy.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Sklonište za životinje Lič, preneseno dopuštenjem i ustupanjem

 

Više o skloništu i napuštenim psima saznajte na:

www.skloniste-lic.com

%d blogeri kao ovaj: