PROSLAVLJENO PET GODINA PLIVAČKOG KLUBA DELNICE: U samo pola desetljeća osvojili gotovo 400 medalja


Plivački klub Delnice

Plivački klub Delnice

 

DELNICE – Svoju petu godišnjicu rada Plivački klub Delnice obilježio je javnim okupljanjem mladih delničkih plivača, njihovih roditelja i predstavljanjem rezultata i medalja osvojenih u proteklom razdoblju. Tom prilikom gotovo 400 osvojenih medalja izložili su u središtu svoga grada i sve posjetitelje i svoje sugrađane upoznali sa petogodišnjim radom kluba i ostvarenim uspjesima članova.

 

Pehari

Pehari

 

Stasali u renomirani klub

 

U ovih pet godina rada stasali smo u jedan renomirani klub na ovom području i imamo pojedince koji iskaču i ruše limite da mogu ići na određena natjecanja, kazao nam je na predstavljanju Boris Levar trener PK Delnice. Trener Mladen Kovačević i ja jako smo zadovoljni postignutim, dobro se radi, uvjeti su dobri i nadamo se da ćemo i dalje tako nastaviti, kaže Levar koji ističe kao značajan doprinos radu kluba, suradnju sa Plivačkim klubom Croatia Primorje.

 

Brojne medalje

Brojne medalje

 

Najviše osnovnoškolaca

 

Od pedesetak članova najviše je osnovnoškolskog uzrasta među kojima imamo tri jaka plivačka talenta koja osvajaju medalje, kaže Levar te ističe da je to dosta dobar postotak u ukupnom broju članova s tim da su i ostali do desetog mjesta u regiji. Glavni plan nam je okupiti djecu da se bave sportom u kojem je vrlo važno na vrijeme i što ranije otkriti talent koji se bez rada lako izgubi, poručio je Levar pozivajući sve uzraste da su dobrodošli u Plivački klub Delnice čiji su članovi u samo pet godina rada postigli izvrsne sportske rezultate.

 

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi TatarKategorije:sport i školstvo

Oznake:, ,

0 replies

  1. You are probably right. Your idea is good an i think that would be useful for everybody. I’ll look more deeply into.

%d blogeri kao ovaj: