GORSKIM DO KUĆNOG LJUBIMCA: Spasite Robija i Montya!


Medena

Medena

 

LIČ – Sretne šape u proteklom razdoblju među brojnim štičenicima Skloništa za životinje Lič bio je štenac Dino i mladi pas Roni. Dino je svoju obitelj koja ga je spasila i udomila pronašao u Delnicama a Roni koji je za dlaku izbjegao eutanaziju svoje utočište našao je kod riječke obitelji.

 

Tido, Kira, Stella i Lord

Tido, Kira, Stella i Lord

 

Novi psi u skloništu

 

I dok su se Dino i Roni iz skloništa otputili u nove obitelji u njega su se privremeno smjestili novi štenci Medena i Lord te Kira i Tido. Medenoj je oko 3 mjeseca, Lordu je tek dva, Kira je umiljata mješanka škotskog ovčara stara između 2 i 3 godine a Tido kojem je tek oko 9 mjeseci razigran je veseo i pun energije kako i priliči štencu u tipu lovačkog psa. Uz njih nedavno je u sklonište stigla i Stella mješanka terijera stara oko 5 mjeseci.

 

Robi i Monti hitno traže spas

Robi i Monti hitno traže spas

 

Hitno udomljenje traže Robi i Monty

 

I dok svi oni traže spas i nestrpljivo očekuju svoje udomitelje oni kojima je to najhitnije su Robi i Monty. Robi je elegantni crni mješanac, star do godine dana, izrazito dobrog karaktera i umiljat a Monty je mješanac njemačkog ovčara i huskija, star oko 1 godine, poslušan je i odlično se slaže sa svim psima. Robiju eutanazija prijeti za pet dana i to 12. listopada, a Montyju 19. ovog mjeseca! Udomite li jednog od njih dva, spasit ćete ih i usrećiti –  ne samo njih nego i sebe!

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Sklonište za životinje Lič, preneseno dopuštenjem

Više o skloništu i napuštenim psima, te kako im možete pomoći saznajte na: www.skloniste-lic.com

 

 

 Kategorije:ostalo

Oznake:, ,

%d blogeri kao ovaj: