INICIJATIVA KAO POTPORA I PRIZNANJE: Izbor delničkog Sportaša godine


 

DELNICE – Blog Goranska zima i inicijativni odbor sportskih djelatnika sa područja Delnica među delničkim sportskim klubovima pokrenuli su inicijativu izbora Sportaša godine. Razlozi te  inicijative, kako ističu pokretači, vezani su uz dugogodišnju stanku koja sportašima i sportskim djelatnicama na području Grada Delnica onemogućuje zasluženo priznanje i potporu lokalne sportske zajednice za ostvareni rezultat ili dostignuće.

 

 

Više kategorija

 

Želja nam je, navode u svom obrazloženju idejni pokretači, da ovom inicijativom ponovo pokrenemo pedagoško-stručnu valorizaciju ostvarenih rezultata, te stvorimo motivirajuće okružje za razvoj sporta u našem Gradu. Prema već sastavljenom Pravilniku o nagradama i priznanjima za izbor sportaša godine kandidate mogu nominirati svi delnički klubovi, mogu biti nominirani pojedinci i klubovi i to u deset kategorija – najbolji sportašica i sportaš Grada Delnice, junior i juniorka, ženska i muška ekipa, najbolje sportsko dostignuće, najbolji sportski djelatnik Grada Delnice te perspektivni sportaš i sportašica.

 

 

Rok – početak prosinca

 

Rok za podnošenje kandidatura je 2. prosinac a nagrade i priznanja će se dodjeliti na prigodnoj svečanosti koja će biti organizirana do kraja godine. Stoga se pozivaju svi delnički klubovi da nominacijom podržite inicijativu kojom će se istaknuti ovogodišnji najzaslužniji delnički sportaši a više o svemu kao o  pravilniku i prijavnom obrascu mogu saznati na http://goranskazima.blogspot.com/2011/10/izbor-sportasa-godine-na-podrucju-grada.html

 

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, arhiva – ilustracijaKategorije:sport i školstvo

Oznake:, ,

%d blogeri kao ovaj: