USKORO U KNJIŽNICI: Saznajte sve o povijesti hrvatskih neprijatelja


 

Emil Čić, autor knjige o hrvatskim neprijateljima

Emil Čić, autor knjige o hrvatskim neprijateljima

 

VRBOVSKO – U Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko u utorak će se održati promocija knjige Povijest hrvatskih neprijatelja. Knjigu će, s početkom u 17 sati, predstaviti sam autor Emil Čić muzikolog, publicist, skladatelj, glazbeni kritičar, esejist, slobodni umjetnik i prevoditelj koji je do sada objavio 9 knjiga. Povijest Hrvatskih neprijatelja, knjiga koju će predstaviti u Vrbovskom objavljena 2002. godine  prva je  u nizu njegovih knjiga s domoljubnom tematikom a uslijedili su i naslovi Globalizacija i hrvatski nacionalizam iz 2006. godine  te Tiranija i oligarhija objavljena 2008. godine.

 

AUTOR: Gorske novosti
FOTO: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000787563806&sk=photosKategorije:kultura i zabava

Oznake:, ,

0 replies

 1. ………..baš me zanima kako je i u kojem obimu obrađena stranka koja je započela kao pokret u barakama na Prisavlju u Zagrebu, znana i kao HDZ!?

 2. Najvjerojatnije još jedno laprdanje o opasnostima koje nose članstvo u EU, strah od MMF, Masona, crvene opasnosti,urote svijetskih korporacija, itd. Zašto već jednom ne organizirate tribinu pod radnim naslovom – Kako je opljačkana Hrvatska.
  Stalno izmišljanje i traženje neprijatelja tamo izvan Hrvatske, a uzroćnici naše očajne situacije su ovdje.
  To su Oni koji su dvadeset god. pljaćkali ovaj naš narod napaćeni. Sada ćemo kao u Sjevernoj Koreji ljudima ispirati mozak i kriviti nekog drugog. Niti rat nas nije toliko osiromašio koliko pretvorba u režiji HDZ-ea.

 3. Kako je to bio vrlo zahtjevan projekt (pljačka hrvatskog naroda) to su na poslovima režije angažirane i ostale stranke tzv. ljevice predvođene SDP-jom. Također su bile pozvane surađivati na scenariju, čemu su se rado odazvale a kako su HDZ-režiseri pretežili to su SDP-ovce zapali poslovi rasvjete, dakle cijelo su im vrijeme “držali svjetlo”.
  Isprva je taj zahtjevan projekt bio predviđen kao film no, pokazalo se kako je “građa” obimna te je konsenzusom svih sudjelujučih (parlamentarnim strankama) odlučeno kako će se napraviti serijal, s time da će se svi sudionici izmjenjivati na poslovima kako ne bi došlo do zamora i pada kreativnosti.Obzirom kako su HDZ-ovce dobile “pauzu” to su sad “kokošari” “u sedlu”.
  Upravo su u tijeku pripreme pred “prvu klapu” epizode radnog naslova “kako zatući preostalu hrvatsku banku (poštansku) i osigurati si svijetlu budućnost krčmljenjem Croatia-osiguranja”.
  Također SDP je rado preuzeo nadzor nad projektom “Zlatna groznica”.
  U skladu s tim nad Hrvatskom (posredstvom ljevičarskih medija) razvija se natpis ;
  TIŠINA, SNIMA SE !!!
  ….
  Barba.
  ……….
  P.S.
  U svakom slučaju, temeljem osobnog iskustva , preporučio bih svatkom koji promišlja hrvatski o Hrvatskoj da ne propusti poslušati gospodina Čića.
  Također hvala Gradskoj knjižnici na prilici.

 4. Jedva čekam da saznam tko su neprijatelji Hrvatske pa da opet uzmem pušku i na ratište. Možda su to indijanci ili Meksikanci ili hm. strpiti ču se pa ču saznati.
  Neka mi netko javi na ovaj portal. Nestrpljivo ćekam.

 5. o”mag lo
  iz komentara nije posve jasno čekaš li nestrpljivo da im se pridružiš ili da se boriš protiv njih ???
  Barba.

%d blogeri kao ovaj: