ostalo

GORSKIM NA POSAO: Traže se vozači kamiona, učitelji, konobari, kuhari…


 

 

OGULIN/GORSKI KOTAR – Dvadeset radnih mjesta od kojih samo osam u goranskom kraju mršava je ovotjedna ponuda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Čak četvrtina oglašenih radnih mjesta dolazi od jednog poslodavca a tradicionalno se I dalje traže radnici u ugostiteljstvu.

 

Pet vozača kamiona

 

U Ogulinu ugostiteljski obrt DS traži radnika u pečenjarnici, osnovna škola Ivane Brlić – Mažuranić spremača, učitelja hrvatskog jezika i informatike. Ugostiteljski obrt Vrankić traži konobara i pekača palačinki a ugostiteljski obrt Iks konobara. U Josipdolu Mihaljević d.o.o. traži 5 vozača teretnog vozila.

 

Traži se ravnatelj

 

U Vrbovskom poslodavac čiji su podaci poznati u HZZ-u traži prodavača dok knjigovodstveni servis Rauker zapošljava knjigovođu. U Ravnoj Gori poslodavac čiji su podaci dostupni u HZZ-u traži komercijalistu a u Skradu Viktorija nova 2 kuhara. U Kupjaku ugostiteljski obrt Kupjak traži konobara a u Brodu na Kupi osnovna škola Frane Krste Frankopana stručnog suradnika – pedagoga i učitelja informatike. U Delnicama Srednja škola traži ravnatelja

 

Saznajte više…

 

Za sva radna mjesta mogu konkurirati muške i ženske osobe a više detalja kao i rokove za prijavu potražite na internet stranicama Zavoda za zapošljavanje. Pratite nas i dalje – već za tjedan dana donosimo novu ponudu radnih mjesta u Gorskom kotaru i ogulinskom kraju.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, arhiva

%d blogeri kao ovaj: