TEŠKO STANJE U HNK GORANIN DELNICE: Što donosi nogometna jesen i hoće li je uopće biti?


 

 

DELNICENa internet stranicama HNK Goranina (hnkgoranin-delnice.blog.hr) objavljen je post o teškoj situacij u tom klubu. Pod naslovom Nikad neizvjesnije opisuje se sumorno stanje u tom najvećem i najuspješnijem goranskom klubu.

 

Što donosi nogometna jesen

 

Tako u osvrtu autora bloga goranin-delnice.blog.hr stoji  “Ovogodišnja proračunska dotacija od 250 tisuća kuna (gdje su sada oni koji su drsko spominjali četiri puta više) Goranin je financijski dovela ispod razine nogometnih ulaganja u manjim općinama čiji klubovi nastupaju u 1. županijskoj ligi. Na drastično smanjenu dotaciju nadovezalo se i niz drugih financijskih problema, pa danas slobodno možemo pitati – što donosi nogometna jesen u Delnicama i hoće li je, na kraju krajeva, uopće biti?”

 

Igrači traže angažman u drugim sredinama?

 

Osim financija HNK Goranin muku muči i s igračim i trenerskim kadrom. Tako se navodi  da je “glavnom Goraninovom treneru Anti Jakovljeviću krajem lipnja istekao ugovor, pa je novi trenerski angažman potražio u Novom Vinodolskom. Izvjesno je da  će i, neovisno o tome,  neki daroviti igrači  angažman potražiti u drugim sredinama.”, istaknuto je između ostalog u postu Nikad neizvjesnije koji u cjelosti možeti pročitati na http://hnkgoranin-delnice.blog.hr/

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: web, ilustracijaKategorije:sport i školstvo

Oznake:

0 replies

  1. Zašto nitko (pa ni Gorske novosti) ne napiše članak o stanju u NK “Vrbovsko”. Na hvale vrijednu 90-tu godišnjicu postojanja klub je u gorem stanju nego Goranin. Od početka godine nemamo juniora, pali su u zadnju ligu (makar im je tu po rezultatima i mjesto), a za jesen nemaju ni seniora ni juniora. A od Grada kao glavnog donatora (novčanog) ni glasa. Da li će klub imati igrača za jesen, tko će biti trener, gdje su novci, TKO JE ODGOVORAN ZA OVAKVO STANJE? Puno pitanja,a a odgovora niotkuda. Već po ne znam koji puta tražim od ovog portala (njihovog novinara) malo inicijative i da pročitamo nešto više od pustog prepisivanja. Ili da možda predstanici NK “Vrbovsko” sami daju osvrt na prošlu i nadolazeću sezonu. Svi klubovi pišu nešto ali oni baš ništa.

  2. TKO JE KRIV ZA STANJE KLUBA??? Pa valjda rukovodstvo tog istog kluba!!! Šta će ti intervjui? Trebaju padati ostavke ili sazvati izvanrednu izbornu skupštinu…moglo bi se upitati malo i predsjednika gradskog vijeća, koji je postavio svog čovjeka i za predsjednika kluba i obrtnika, tako da su oboje jednako odgovorni za sve u klubu. . .

%d blogeri kao ovaj: