sport i školstvo

TEŠKO STANJE U HNK GORANIN DELNICE: Što donosi nogometna jesen i hoće li je uopće biti?


DELNICENa internet stranicama HNK Goranina (hnkgoranin-delnice.blog.hr) objavljen je post o teškoj situacij u tom klubu. Pod naslovom Nikad neizvjesnije opisuje se sumorno stanje u tom najvećem i najuspješnijem goranskom klubu.

 

Što donosi nogometna jesen

 

Tako u osvrtu autora bloga goranin-delnice.blog.hr stoji  “Ovogodišnja proračunska dotacija od 250 tisuća kuna (gdje su sada oni koji su drsko spominjali četiri puta više) Goranin je financijski dovela ispod razine nogometnih ulaganja u manjim općinama čiji klubovi nastupaju u 1. županijskoj ligi. Na drastično smanjenu dotaciju nadovezalo se i niz drugih financijskih problema, pa danas slobodno možemo pitati – što donosi nogometna jesen u Delnicama i hoće li je, na kraju krajeva, uopće biti?”

Igrači traže angažman u drugim sredinama?

Osim financija HNK Goranin muku muči i s igračim i trenerskim kadrom. Tako se navodi  da je “glavnom Goraninovom treneru Anti Jakovljeviću krajem lipnja istekao ugovor, pa je novi trenerski angažman potražio u Novom Vinodolskom. Izvjesno je da  će i, neovisno o tome,  neki daroviti igrači  angažman potražiti u drugim sredinama.”, istaknuto je između ostalog u postu Nikad neizvjesnije koji u cjelosti možeti pročitati na http://hnkgoranin-delnice.blog.hr/

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: web, ilustracija

%d blogeri kao ovaj: