crna kronika

PRIJELOMNA VIJEST: RAZBIJENA VELIKA GRUPA DO ZUBA NAORUŽANIH KRIVOLOVACA: Dio uhićenika iz Gorskog kotara?


 

 

GORSKI KOTAR – Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta obavili su 15 pretraga stanova, kuća i vozila u kojima su pronašli veću količinu oružja, opreme, streljiva i eksploziva objavljeno je  danas na konferenciji za novinare Policijske uprave primorsko-goranske.

 

13 pušaka, 5 pištolja, 6 ručnih bombi…

 

Utvrđeno je 12 kaznenih djela nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari i 2 kaznena djela protuzakonitog lova a za sve se tereti 6 osoba s područja Primorsko-goranske županije kod kojih je između ostalog i pronađeno 13 pušaka, 5 pištolja, 6 ručnih bombi, 700 grama eksploziva i 8 prigušivača.

 

Istraga je još u tijeku

 

Na našu upit da li je i koliko uhićenika iz Gorskog kotara, odnosno iz kojih mjesta te da li je krivolov počinjen na  području Gorskog kotara glasnogovorništvo policije je odgovorilo da je kriminalističko istraživanje još u tijeku pa u ovom trenutku nisu u mogućnosti davati detaljnije podatke.

 

Dio uhićenih Gorani

 

Međutim T-portal je objavio da je dio uhićene šestorke starosti  između 26 i 50 godina  iz Gorskog kotara gdje su i počinili kaznena djela protuzakonitog lova.

 

 

 

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: PU Primorsko-goranska

%d blogeri kao ovaj: