sport i školstvo

USPJEŠNI NA OTVORENOM PRVENSTVU GRADA RIJEKE: Rukometni klub Vrbovsko osvojio srebro i imao najboljeg vratara


 

 

VRBOVSKO – Sa Otvorenog prvenstva Grada Rijeke, Rukometni klub Vrbovsko vratio se s medaljom. Dječaci 2002. godište na tom natjecanju u velikom rukometu osvojili su drugo mjesto.

 

Pobjedili RK Matulje i RK Croatia osiguranje

 

U pet odigranih utakmica dobili su RK Matulji pobjedivši ih sa rezultatom 10:9 i dvije ekipe RK Croatia Osiguranje Zagreb rezultatima 9:7 i 13:2 dok su izgubili utakmice sa RK Rudar sa 5:6 i RK Polet 6:13.

 

Najboljim vratar Milan Ivanišević

 

Osvojivši drugo mjesto vrbovščanski rukometaši na tom prvenstvu smjestili su se iza prvog Poleta ali iznad ekipe jedan RK Croatia Osiguranje Zagreb, Rudara, Matulja ekipe dva Croatia Osiguranje Zagreb. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Leo Lisica iz prvoplasirane ekipe Poleta, a najboljim vratarom Milan Ivanišević iz RK Vrbovskog.

 

Kosanović: Pobjedili smo jednu veličinu i instituciju

 

Ovaj turnir poseban je po tome što je naša ekipa pobjedila jednu veličinu i instituciju kao što je Croatia Osiguranje Zagreb iz Zagreba, kazao je ponosan trener i voditelj RK Vrbovsko Tihomir Kosanović. Dječaci su, pod vodstvom kapetana Stjepana Mufića, sa toliko žara i borbenosti odigrali sve utakmice i time potvrdili da se upornost i rad svakako isplate, kaže Kosanović ističući da je ostvareni uspjeh još veći jer u ekipi 2002. godište igraju i tri godine mlađi dječaci.

 

Pokazali smo da nije sve u novcu

 

Ova srebrna medalja na natjecanju u velikom rukometu za nas ima veliko značenje i jer su ga igrači RK Vrbovskog počeli učiti nešto više od tri tjedna. Pokazali smo da nije sve u novcu, a da se zahvaljujući stručnom i kvalitetnom radu možemo nositi sa najvećim klubovima u državi. Istaknuo je Kosanović te dodao da im je ovaj uspjeh veliki poticaj za daljnji rad i stoga pozvaju sve dječake uzrasta od 2002. do 2005. godišta da im se pridruže u klubu i ojačaju ga za nova natjecanja.

 
AUTOR: Gorske novosti
FOTO: Ustupio Tihomir Kosanović, RK Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: